PRÀCTIQUES INTERNACIONALS

Alumnes francesos de jardineria i paisatgisme fan pràctiques professionals a Rubí

La iniciativa s'inclou en el marc del projecte de cooperació internacional Leonardo da Vinci, inclòs en el programa d'aprenentatge permanent de la Unió Europea

Els estudiants estan arreglant uns parterres al carrer Doctor Ferran, just a l'altre costat de l'espai que ja van adequar l'any passat

alumnos-franceses-rub

alumnos-franceses-rub

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de nou alumnes de jardineria i paisatgisme de Batxillerat Professional de l’escola francesa CFA du Gard de Nîmes-Rodilhan fan pràctiques a Rubí en el marc del projecte de cooperació internacional Leonardo da Vinci. Concretament, els joves han iniciat les tasques d’arranjament d’uns parterres ubicats al carrer Doctor Ferran.

La iniciativa Leonardo da Vinci, que forma part del programa d’aprenentatge permanent de la Unió Europea, vol atendre les necessitats de formació i d’aprenentatge de totes les persones implicades en l’educació i formació professional. Entre d’altres, “aquest programa subvenciona projectes de mobilitat que poden incloure estades transnacionals en empreses per a persones al mercat laboral”, expliquen des de l’Ajuntament de Rubí.

Benefici mutu

Per fer aquest projecte, l’escola CFA du Gard aporta la mà d’obra, mentre que el servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Rubí s’encarrega de proveir-los del material necessari per poder fer els treballs. El regidor d’Obra PúblicaJuan López, s’ha desplaçat aquest dijous fins al carrer Doctor Ferran per agrair la feina feta als estudiants francesos.

Notícies relacionades

En anys anteriors, alumnes d’aquesta mateixa escola van arreglar un solar ubicat entre els carrers Antoni Sedó i Doctor Ferran, la plaça Pep Rovira, un altre parterre situat a prop de l’Escola El Bosc i, l’any passat, els espais verds que hi ha just a l’altre costat del carrer Doctor Ferran.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments