DESAPARICIÓ D'UNA VEU DE REFERÈNCIA

Mor Jordi Quintas, Síndic de Greuges de Rubí del 2004 al 2010

Quintas va continuar vinculat a la figura del Síndic després d'acabar el seu mandat

L'Ajuntament i la Sindicatura de Greuges de Rubí han traslladat el seu condol a la família

jordi-quintas

jordi-quintas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Quintas, que va ser Síndic de Greuges de Rubí entre el 2004 i el 2010, va morir dissabte passat 6 d’abril. Quintas va entrar a l’Oficina del Síndic de Greuges de Rubí el 2004, substituint Jordi Xercavins, que havia ostentat aquest càrrec del 2000 al 2002.

Malgrat que el mandat de Quintas va finalitzar al maig del 2009, es va mantenir un any més en el càrrec en funcions fins que es va trobar una substituta, Maria Palau, que el va rellevar el 2010. Quintas va continuar participant activament com a Síndic Emèrit en el Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya.

La seva influència al municipi

Quintas va ser pioner a Rubí a l’hora d’assumir la tasca de divulgació de la Sindicatura com a part de les seves funcions. “La seva capacitat de diàleg i escolta activa, i el seu profund coneixement del territori, el van convertir en un gran mediador respectat per tothom”, afirmen des de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

L’actual Síndica de Greuges de la ciutat, Milagros Calleja, i l’alcaldessa, Ana María Martínez han traslladat el seu condol a la família i han ressaltat el paper del rubinenc en la millora del funcionament de l’administració local.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments