FESTA DE CAP D'ANY

Rubí acomiada l'any amb una festa a la qual van assistir 3.000 persones

L'Ajuntament de Rubí ha recuperat aquest acte al municipi, que dona resposta a la demanda ciutadana de celebrar el Cap d'Any en una festa oberta a tothom

image

image

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí ha començat el 2019 amb una festa de Cap d’Any ambientada en una "temàtica del món i les seves diferents ciutats", que va reunir més de 3.000 assistents. La celebració va tenir lloc a l’antic celler cooperatiu, El Celler, entre les 0.30 i les 4.30 de la matinada del primer dia de l’any.

D’aquest forma, l’Ajuntament de Rubí ha recuperat aquesta celebració al municipi, que dona resposta a la demanda ciutadana de celebrar el Cap d’Any en una festa oberta a tothom. 

Segons el sistema de càlcul automatitzat d’assistents a l’interior de l’edifici, 3.100 persones van passar per l’antic celler cooperatiu durant la nit i, en els moments de màxima afluència, El Celler va reunir fins a 1.000 persones, el màxim de la seva capacitat.

La celebració va tenir lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat. A més de responsables i tècnics de Cultura i Participació, van participar en l’organització de l’esdeveniment Protecció Civil, la Policia Local i ambulàncies i agents de vigilància privada.

Festa temàtica

La festa de Cap d’Any que portava per títol ‘Cap d’Any al Món’ es va ambientar en diverses ciutats. A l’interior d’El Celler, DJ Rouge Soler va guiar els assistents en un viatge per la música més actual i ballable, mentre que a l’exterior del recinte el públic va poder disfrutar d’un espai de ‘food truck’ amenitzat per un segon DJ. La festa es va completar amb una sèrie de sorpreses, que van permetre als habitants de Rubí donar la millor benvinguda al 2019.

Notícies relacionades

La festa de Cap d’Any complementa una extensa programació de Nadal i Reis, integrada per prop de 200 activitats, organitzades per diversos serveis municipals i entitats locals, que culminarà dissabte amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient i la cavalcada pels carrers de la ciutat.

Més notícies de Badalona