A LLEIDA, OSCA I SARAGOSSA

Desarticulada una organització criminal relacionada amb 37 robatoris a camions

Els 11 detinguts robaven en àrees de servei de l'A-2 i l'AP-2 i guardaven el material sostret en una nau industrial de Rubí

foto 3416645-1

foto 3416645-1

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada a robar a l’interior de camions estacionats en àrees de servei de l’A-2 i l’AP-2 al seu pas per Osca, Saragossa i Lleida i a la qual atribueixen almenys 37 robatoris.

Les onze persones detingudes utilitzaven una nau situada en un polígon industrial de Rubí per emmagatzemar el material sostret, que traslladaven en furgonetes robades fins al lloc per poder vendre’l posteriorment.

Els presumptes autors, onze homes d’entre 20 i 42 anys veïns de Barcelona, Terrassa i Santa Coloma, utilitzaven els seus propis vehicles per cometre els robatoris i després aquestes furgonetes comercials, a les quals canviaven les matrícules, per carregar el material.

Els detinguts sortien de Barcelona per l’A-2 i l’AP-2 i, una vegada localitzats els camions estacionats, trencaven les lones per comprovar la càrrega que transportaven, efectuar el robatori i carregar-lo als turismes.

Notícies relacionades

Durant els registres, la Guàrdia Civil ha intervingut 25 telèfons mòbils, televisors, petits electrodomèstics, perfums, ulleres de sol, sabates, roba i complements de diferents marques, a més de material per realitzar els robatoris i matrícules de cotxe, quatre vehicles i més de 9.000 euros en metàl·lic.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA