ENTRADES GAIREBÉ ESGOTADES

Dagoll Dagom preestrena 'Maremar' al Teatre La Sala de Rubí

La Sala inaugura així la seva nova temporada, que inclourà prop d'una vintena d'espectacles de teatre, música i dansa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Municipal La Sala de Rubí engega aquest cap de setmana la seva nova temporada amb la preestrena de l’obra Maremar, de la prestigiosa companyia Dagoll Dagom,Dagoll Dagom que ha estat assajant i presentarà a la ciutat la seva nova creació abans d’instal·lar-se al Teatre Poliorama de Barcelona.

Es tracta d’una adaptació de ‘Pèricles, príncep de Tir’ de Shakespeare amb música inspirada en l’obra de Lluís Llach i dirigida per Joan Lluís Bozzo, que narra la història d’aquest jove príncep que, fugint d’un cruel dictador, recorre tot el Mediterrani i s’enamora durant el trajecte de Thaïsa, amb qui té un fill.

Durant la seva tornada, una tempesta fa naufragar la seva embarcació i la família queda separada. A partir d’aquí, ‘Maremar’ es converteix en la història d’una família que lluita per retrobar-se, un drama que viuen moltes d’aquelles famílies separades per la guerra. 

Una trama que, segons Àngel Miguel, director del Teatre La Sala, “no pot estar més d’actualitat, ja que pot lligar amb tot el drama que s’està vivint actualment al Mediterrani” i que es representa en aquesta obra com una metàfora sobre la vida explicada amb un viatge a través del mar.

Amb la preestrena de l’obra de Dagoll Dagom la instal·lació municipal donarà per inaugurada la temporada tardoral d’espectacles, en la qual els espectadors podran veure set representacions teatrals més, set més de música i dues de dansa, entre les quals s’inclouen obres com ‘Un tret al cap’, els concerts de l’Orquestra Simfònica del Vallès o d’El Kanka i el famós ‘El Trencanous’ de Txaikovski interpretat pel Ballet de Moscou.

Notícies relacionades

Les entrades per veure ‘Maremar’ de Dagoll Dagom estan a punt d’esgotar-se però encara poden adquirir-se algunes de les últimes 30 localitats disponibles a través de la pàgina web de ticketea.com a un preu de 10 euros.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA