XIV EDICIÓ

Els bombers de Rubí guanyen el Concurs de Rescat en Accidents Trànsit

El premi els permet accedir a la Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit, que tindrà lloc durant del 3 al 9 de setembre a Alcañiz

Una imatge del concurs de rescats en accidents de trànsit.

Una imatge del concurs de rescats en accidents de trànsit.

1
Es llegeix en minuts
EFE

L'equip del parc de bombers de Rubí ha sigut el primer classificat a la XIV edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que s'ha celebrat aquesta setmana a Lleida.

El segon lloc de la classificació general ha sigut per a l'equip de la selecció de la Regió d'Emergències de Lleida i, el tercer, per a l'equip del parc de Granollers.

En la maniobra estàndard, el primer classificat ha sigut l'equip de Lleida, seguit dels equips dels parcs de Rubí i Terrassa.

Paral·lelament, en la maniobra ràpida l'equip de Granollers ha obtingut la primera plaça, i els equips de Rubí i Lleida la segona i tercera, respectivament.

Accés directe a l'Trobada Nacional de Rescat en Accidents

En la categoria de millor comandament, el primer lloc ha sigut per a l'equip de Lleida, el segon per a l'equip de Rubí i el tercer per al de Vilafranca del Penedès.

L'equip de la selecció de Lleida ha sigut valorat com a millor equip tècnic, seguit per l'equip de Terrassa, que ha obtingut el segon lloc, i l'equip de Vilafranca, que ha quedat en tercera posició. Finalment, el sanitari de l'equip de Terrassa ha sigut el més ben valorat del concurs.

Notícies relacionades

L'equip del parc de Rubí, com a millor classificat, té accés directe per participar en la XIV Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit, que tindrà lloc durant la setmana del 3 al 9 de setembre a Alcañiz.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA