BALANÇ DEL MANDAT

L'alcaldessa de Rubí culpa la falta de Govern de l'absència de millores municipals

Demana que es formi l'executiu català per posar en marxa els nous jutjats, la segona estació de FGC o l'hospital comarcal

Ana María Martínez, a la presentació de les noves inversions.

Ana María Martínez, a la presentació de les noves inversions. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha fet recentment balanç de l'actual mandat de gestió municipal a la ciutat del Vallès Occidental, que culmina l'any que ve amb els comicis locals.

Entre totes les iniciatives que la regidora ha repassat, ha destacat que "hi ha un paquet de mesures que ens hauria agradat tirar endavant aquest mandat però que ha sigut impossible fer-les realitat perquè depenien d'altres administracions", en al·lusió a la Generalitat de Catalunya.

Un exemple d'aquestes mesures és la segona estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a La Llana. "Som la ciutat de la línia del Vallès que més passatgers aporta, l'estació del centre de Rubí està col·lapsada i per a nosaltres seria fonamental per acostar el servei a les urbanitzacions i per donar resposta a molts treballadors que venen diàriament als nostres polígons industrials".

Els jutjats i l'hospital comarcal

Un altre cas són els nous jutjats de Rubí, sobre els quals l'alcaldessa ha afirmat que estan col·lapsats i no disposen de l'espai adequat per desenvolupar les seves funcions. L'Ajuntament de Rubí ha ofert a la Generalitat un espai on construir aquest equipament, "però la falta de govern dels últims mesos no ha permès acabar les negociacions, que anaven per bon camí", ha sostingut Martínez.

Notícies relacionades

Per últim, Martínez també s'ha referit a l'hospital comarcal. "Nosaltres seguim apostant per construir un hospital de referència a Rubí, un equipament nou. Estem a l'espera que el nou Govern de la Generalitat, fruit de les últimes eleccions, es creï i prengui una decisió", ha apuntat la dirigent rubinenca, i ha explicat la recerca d'empreses que s'ha dut a terme des de l'Ajuntament.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA