OBRES MUNICIPALS

L'Ajuntament de Rubí crearà un eix comercial per unir el centre i el mercat

El consistori pretén convertir els voltants de l'equipament en un eix comercial i de passeig

Alcaldessa i regidors, a les obres de Rubí.

Alcaldessa i regidors, a les obres de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres als carrers dels voltants del mercat municipal de Rubí milloraran l'accés a l'equipament i afavoriran la seva integració en la zona comercial del centre de la ciutat una vegada l'illa de vianants estigui acabada. Així ho afirma l'Ajuntament del municipi vallesà, que té la intenció de convertir els voltants de l'equipament en un eix comercial i de passeig.

Incorporar un operador privat és una altra de les voluntats que el mercat impulsarà. El projecte per incorporar aquest operador privat al mercat "s'aprovarà en Junta de Govern Local el 28 de febrer i es publicarà al BOP entre dos i tres dies després", expliquen des del consistori. A partir del 5 de març i durant 30 dies, els operadors podran presentar les seves propostes i a principis del mes d'abril es coneixerà quines empreses opten.

Amb aquest operador privat, el consistori vol sumar competitivitat "a un equipament que ja ofereix producte de molt bona qualitat i molt bon preu. Durant el mes de desembre, el mercat va rebre 85.000 visites i una xifra així només s'aconsegueix amb professionalitat, bon producte i bons preus", va explicar l'alcaldessa Ana María Martínez en una visita a les obres de l'illa de vianants.

Establiments de productes quotidians

A la plaça d'operador privat podran optar establiments de venda de productes quotidians sota la modalitat de petit supermercat (alimentació i drogueria), així com establiments de venda de producte no quotidià en règim de venda personalitzada i/o assistida.

Les obres als carrers dels voltants del mercat, englobades dins del Pla d'inversions, "tenen per objectiu consolidar l'illa de vianants com a eix de vianants del centre de la ciutat", sosté l'Ajuntament rubinenc.

Notícies relacionades

Segons va explicar l'alcaldessa, "amb aquestes obres caminem cap a la que nosaltres considerem que és una ciutat moderna, amb un centre on la prioritat són les persones i, especialment, els nens, i on es connecten els equipaments més importants de la ciutat".

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA