Anar al contingut

REFORMA URBANA

Rubí tindrà 50 nous aparcaments a Ca n'Oriol

L'Ajuntament ha iniciat obres per adequar un solar del carrer Mallorca

El Periódico

El solar de Rubí on es farà el nou aparcament de Ca nOriol.

El solar de Rubí on es farà el nou aparcament de Ca nOriol.

L'Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana unes obres per adequar un solar del carrer Mallorca per ser utilitzat com aparcament

L'espai, que està situat entre els carrers Getafe i Casp, comptarà amb 54 places d'estacionament lliure. Els treballs els executa l'empresa Construccions i Serveis FAUS, S.A. per un import de 126.467,71 euros i tenen una durada prevista de dos mesos.

"Sabem que la necessitat d'aparcament a la via pública és una realitat en bona part de la ciutat i, especialment, a Ca n'Oriol", comenta l'alcaldessa, Ana María Martínez. "Amb aquestes obres, d'aquí a un parell de mesos donarem resposta als veïns".

54 noves places d'aparcament

Els treballs consisteixen en els moviments de terres pertinents per poder adequar el terreny i l'execució de diversos murs per generar la contenció de terres necessària. Es crearà una superfície de paviment asfàltic on es preveu que puguin aparcar una totalitat de 54 cotxes. 

Paral·lelament, el projecte també preveu la construcció d'una nova vorera vinculada a aquest aparcament, la creació d'un nou pas de vianants accessible i l'actualització del que hi ha actualment per donar compliment a la normativa d'accessibilitat vigent.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Rubí

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.