MESURA DE SEGURETAT

Rubí identificarà els seus nens amb polseres per si es perden a la Cavalcada de Reis

És el primer any que l'Ajuntament posa en marxa la mesura per facilitar possibles retrobaments

Del 2 al 4 de gener els més petits poden visitar el tradicional campament del Mag Rubisenc

L’Ajuntament de Rubí.

L’Ajuntament de Rubí. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei de Protecció Civil de l'Ajuntament de Rubí posarà a disposició de les famílies -per primera vegada aquest any- polseres identificatives per als nens amb l'objectiu de facilitar el retrobament amb els seus acompanyants en cas que es perdin durant la Cavalcada de Reis d'aquest any.

Aquests elements ja es poden recollir de manera gratuïta a la recepció de l'Ajuntament i també es distribuiran al campament del Mag Rubisenc, del 2 al 4 de gener, i a l'Escardívol el mateix dia 5.

La Cavalcada mantindrà el mateix recorregut que el 2017. Les carrosses de Ses Majestats, que ja es van renovar en l'edició passada, estrenaran elements decoratius. Pel que fa als caramels, es tornaran a llançar exclusivament des de la primera i l'última carrossa amb l'objectiu de garantir la seguretat de totes les persones assistents. Seran 4 tones de dolços aptes per a celíacs.

El Mag Rubisenc, a punt

Per la seva banda, el Mag Rubisenc ja ha obert les portes del seu laboratori del Castell en aquests dies previs a l'arribada dels Reis Mags, per tal que els nens de Rubí puguin entregar-li les seves cartes. Els més petits tenen ocasió de visitar el campament de l'emissari de Ses Majestats els dies 2, 3 i 4 de gener entre les 16.30 i les 20.30 h.

Per garantir la màxima comoditat dels assistents, aquest any es tornen a entregar entrades en el moment d'arribada al campament, segons ha explicat el consistori. 

Notícies relacionades

Els nens poden aprofitar la seva visita al campament per elaborar panderetes de Reis, destinades a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Per segon any consecutiu, els nens també trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig escolliran, per sorteig, els nens que pujaran a l'escenari durant l'arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA