Anar al contingut

SUCCÉS

Detingut un estafador a Rubí que venia material de construcció inexistent

El detingut deia als compradors que, per problemes d''stock', no podia fer les entregues

EFE

Detingut un estafador a Rubí que venia material de construcció inexistent

FERRAN NADEU

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han detingut en una operació conjunta a Rubí un home que va obtenir més de 42.000 euros, en 42 estafes diferents, mitjançant anuncis a internet de venda de material de construcció que gairebé mai arribava als seus compradors.

Segons ha informat la Direcció General de la Policia, els dos cossos de seguretat han detingut un home que tenia coneixement tècnic del material de construcció que venia, ja que anteriorment havia treballat en el sector.

També tenia un nivell elevat de coneixements d'informàtica, que li va permetre crear les seves pròpies pàgines web per vendre els productes, així com crear diversos tipus de factures.

Problemes d''stock'

La manera d'actuar del detingut consistia a dir als compradors, una vegada havien fet la transferència de pagament, que per problemes d''stock', de logística o per incompliment dels proveïdors no podia fer l'entrega del material.

La intenció de l'estafador era prolongar el temps d'espera perquè les víctimes desistissin en les seves pretensions i només quan tenia coneixement que l'havien denunciat, es posava en contacte amb la víctima per efectuar la devolució dels diners.

En total, el detingut ha rebut 42 denúncies el benefici de les quals supera els 42.000 euros i, a l'estar repartides en multitud de jutjats, fins ara havia sigut més difícil la seva persecució conjunta.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA   

Temes: Estafes Rubí

0 Comentaris
cargando