L'skater rubinenc Juanka Landívar, tercer millor júnior a la Rubí Skate Open

Unes dues-centes persones han presenciat els trucs en la cinquena edició del campionat

Un skater.

Un skater. / @Joan Marc Bosch

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una trentena de joves van competir dissabte passat en la cinquena edició del Rubí Skate Open, organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració de La Skateboarding Rubí Valls Krew (VK). 

Un any més, l'skatepark de Can Sant Joan ha sigut el punt de trobada d'aficionats i curiosos amb ganes de disfrutar dels millors trucs.

Premiats

Després d'una jornada de competició, els premiats en la categoria amateur van ser Cristian Delgado, de Badia del Vallès (1r premi); Óscar Torres, del Prat de Llobregat (2n premi), i Dominik Maul, d'Alemanya (3r premi).

En la categoria júnior, els guanyadors van ser Rafa Bocanegra, de Cadis (1r premi); Adrián Delgado, de Badia del Vallès (2n premi), i Juanka Landívar, de Rubí (3r premi). A més, Cristian Delgado va rebre també el premi Memory Skateboards al millor truc per la combinació 'BS tail bigspin flip out'.

Col·laboració amb entitats

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, va felicitar els guanyadors del concurs, i va mostrar la seva satisfacció per "la consolidació d'una proposta que és el resultat de la col·laboració entre l'Ajuntament i les entitats juvenils".

Notícies relacionades

La 5a edició del Rubí Skate Open es va viure com una jornada festiva en què, a part de la competició, també es va poder disfrutar de la música de DJ Pin. A tarda, moment de màxima afluència per la celebració de les finals, es van reunir unes 200 persones.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA