Tens fins al 28 d'abril per presentar el teu cartell per a la Festa Major de Rubí

Ja s'ha obert el termini, i el guanyador serà premiat amb 1.500 euros bruts

L’Ajuntament de Rubí.

L’Ajuntament de Rubí. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / RUBÍ

L'Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria del concurs de cartells de la Festa Major de la ciutat, que servirà per seleccionar la imatge gràfica de la celebració d'aquest any. 

El consistori català informa que les persones interessades a participar poden entregar les seves propostes fins al 28 d'abril a les 14 h en qualsevol de les dues Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

1.500 EUROS BRUTS

El Concurs de cartells de la Festa Major està dotat amb 1.500 euros bruts. Els participants, que han de ser majors d'edat, poden presentar un màxim de dues obres individuals, originals, no divulgades, no exposades i no premiades en altres concursos, dissenyades amb la tècnica que es consideri més adequada -pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.- però que sigui apta per a la seva reproducció mitjançant quadricromia.

Els cartells s'han d'entregar-se muntats sobre un suport de cartró ploma i en sentit vertical, amb unes dimensions de 40 cm d'ample i 50 cm de longitud. A l'obra ha d'haver-hi el text: "Festa Major 2017 - Rubí, del 28 de juny al 2 de juliol".

LA RESOLUCIÓ, EL 26 DE MAIG

Notícies relacionades

A més, s'ha de deixar un espai a la part inferior del cartell, de 16 cm d'ample i 5 cm de longitud, per posar el logotip de l'Ajuntament. A l'hora de fer l'elecció del treball guanyador, el jurat tindrà en compte la qualitat tècnica i artística, l'impacte visual, la creativitat i l'originalitat. La resolució es farà pública, com a màxim, el 26 de maig.

Més notícies de Rubí

Temes:

Festes