campanya

Tres euros ajuden milers de persones

El Corte Inglés ha posat en marxa la iniciativa 'Unidos Ayudamos Más' a través de la venda de targetes solidàries per valor de 3 euros

En col·laboració amb Banc d'Aliments, Càritas, Creu Roja, Fundació Once i l'Unicef

lne-3-euros

lne-3-euros

2
Es llegeix en minuts

Aquesta campanya neix amb la finalitat de recaptar fons que es desinaran a les diferents accions que duen a terme aquestes entitats per mitigar els efectes del coronavirus i ajudar els més afectats per la situació.

Els clients podran elegir a quina o quines d’aquestes cinc entitats volen destinar el seu donatiu. Les targetes solidàries es poden adquirir en les línies de caixa dels supermercats El Corte Inglés, els hipermercats Hipercor i els supermercats Supercor de tot Espanya. El Grup El Corte Inglés manté operatius al voltant de 300 establiments comercials que operen en les àrees d’alimentació i productes de primera necessitat.

Cadascuna de les cinc entitats que col·laboren amb aquesta iniciativa està duent a terme diferents línies d’actuació per ajudar els col·lectius més vulnerables i mitigar les conseqüències socials de la pandèmia. La iniciativa s’emmarca en el compromís i la relació de proximitat que manté l’empresa amb les persones i amb l’entorn, especialment en un moment d’alerta social com el que es viu actualment.

Contra la violència de gènere

El Corte Inglés col·labora amb la Fundació Integra per ajudar dones víctimes de violència de gènere i altres persones en exclusió social que s’han vist especialment afectades per les conseqüències de la pandèmia. El Grup El Corte Inglés, a través de la Fundació Ramón Areces, ha donat targetes regal per valor de 40.000 euros a fi de millorar la situació actual d’aquestes dones i els seus fills. Fundació Integra, la tasca de la qual és ajudar persones en exclusió social o amb discapacitat a través de la inserció laboral, farà arribar aquestes targetes a 200 famílies desfavorides a Barcelona, Madrid i Sevilla perquè puguin comprar aliments i productes de primera necessitat als establiments d’El Corte Inglés, Hipercor o Supercor i a través de la web. El Corte Inglés va firmar un acord de col·laboració amb Fundació Integra el gener de 2019 per formar part de Compromiso Integra, la xarxa d’empreses compromeses amb l’ocupació socialment responsable.

Notícies relacionades

D’aquesta forma, la companyia impulsa la integració laboral de dones víctimes de violència de gènere mitjançant la contractació i inclusió en totes les empreses del Grup; també contribueix a la sensibilització social i col·labora mitjançant voluntariat corporatiu a través de directius d’El Corte Inglés que desenvolupen diferents activitats amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat d’aquestes dones. Fundació Integra, amb la col·laboració de totes les empreses que formen part de Compromiso Integra, ha facilitat des del 2001 més de 12.300 llocs de treball per a persones en exclusió social severa. La fundació va llançar aquesta iniciativa, pionera en integració laboral, el 2015 i actualment en formen part 54 empreses.

El Corte Inglés recolza persones amb menys recursos

Amb targetes regal per bescanviar per aliments i productes de primera necessitat per a 500 famílies sense recursos, en col·laboració amb l’Ajuntament de Madrid i la Fundació Ramón Areces. Amb 7.000 litres de llet per a persones en situació de vulnerabilitat, a través de la Fundació Altius. Amb 50 Tn. de patata cuita (marca pròpia) mitjançant Missatgers de la Pau i Bancs d’Aliments.