EN LES XARXES SOCIALS

Lucía Rivera, sobre Marc Mázquez: «Ja pot fer el que vulgui. M'és bastant igual»

La model, farta que li preguntin per la seva ruptura amb el pilot, demana respecte «pels comentaris que dolen»

zentauroepp43176440 gente fiesta  la flower  de cdlc barcelona 2018 en  la  imag200331174520

zentauroepp43176440 gente fiesta la flower de cdlc barcelona 2018 en la imag200331174520 / JAE

1
Es llegeix en minuts

Lucía Rivera, la model filla de Blanca Romero i ara, després d’un any i mig de discret festeig, ex del pilot Marc Márquez, estava oferint un directe en el seu compte d’Instagram xerrant amb alguns dels seus seguidors –són més de 160.000– quan els comentaris van anar derivant cap al pilot i la seva nova vida.

Rivera s’enfadava i responia als qui afirmaven que ell està sortint amb una altra noia: «M’és bastant igual, però suposo i espero que no sigui veritat. Ja pot fer el que li doni la gana».

Notícies relacionades

La jove model, que dies enrere va estar al Carib preparant una sessió de moda de bany per a una firma comercial, afegia: «No sé com dir-ho perquè no sembli que estic muntant un drama. Sempre us mostro la part somrient, però no tots els meus dies són així. Estic intentant no pensar en això per estar bé i ser positiva, però hi ha comentaris que em sap greu que em diguin».

Ja n’hi ha prou

Lucía, que va portar la relació amb Márquez amb molta discreció, demanava respecte:  «Estic en el meu dret de refer la meva vida i que em deixin en pau. Veure el nom ja 30 vegades en el meu directe fastigueja, i no només a mi, sinó a molta més gent. La gent no s’adona que no estic només jo en la vida, que també tinc una família. Tinc una mare, tinc uns avis i amigues. Tinc gent que m’estima i a qui li sap greu veure certs comentaris i estupideses que hem de llegir. Quan jo sempre estic aguantant el tret i contesto perquè em dol. Arriba un moment que les coses fan mal. Que no se us oblidi que no deixo de ser una noia de 21 anys. Ja n’hi ha prou».

Temes:

Marc Márquez