Jaime Peñafiel: "Froilà és un nenet 'pijo' amb amistats inadequades"

El periodista carrega contra el fill de la infanta Elena

1
Es llegeix en minuts

Jaime Peñafiel ha carregat contra Froilà després de l'entrevista que va oferir a 'Espejo Público (Antena 3)'. "És un nenet 'pijo' amb amistats inadequades", ha sentenciat el periodista al mateix programa on el fill de la infanta Elena va parlar per primera vegada a la televisió.

Notícies relacionades

Peñafiel, que no pot veure la reina Letizia fins i tot abans que fos princesa d'Astúries, ha puntualitzat: "jo preferia el Froilán entremaliat i gamberro que ens va divertir tant en el casament de Felip i Letizia repartint trompades a l'altar major". "De sobte s'ha convertit en un Froilà que ha madurat, i s'ha convertit en un nenet 'pijo' que va amb amistats inadequades, un nen de 17 anys no pot anar amb amics de 27, gent dedicada a les festes nocturnes, que li va preparar la seva festa i això al pare el preocupa", ha declarat Peñafiel en la seva conversa amb Susanna Griso. 

"Froilà no pertany a la Família Reial, però ell es deixa estimar, es deixa envoltar, sap que és fill de la infanta. Em sembla molt bé el que fan els seus pares de mantenir-lo als EUA", ha opinat Peñafiel, que afegeix que la decisió d'apartar-lo d'Espanya és el millor "per solucionar la deriva que estava prenent".