On Catalunya
LA RECEPTA
Torrada d'arengades

Torrada darengades_MEDIA_1
María Teresa Campos (foto) treballa a la parada Saladitos del mercat de la Vall d'Hebron i recomana provar la torrada d'arengades. Aquest peix blau aporta molta vitamina D, que enforteix els ossos i protegeix la pell. La ingesta d'aliments amb aquesta vitamina també és necessària per mantenir en forma el sistema immunitari, l'encarregat de protegir-nos, per exemple, dels catarros a l'hivern.
INGREDIENTS
Pa de pagès
Arengades
Ceba
Pebrot vermell
Tomàquet
Olives
Oli
PREPARACIÓ
Escalfeu prèviament el forn a 180 graus. Escaliveu el pebrot vermell sencer juntament amb la ceba al voltant de 20 minuts. Una vegada cuinats aquests dos ingredients, tapeu-los amb paper de diari fins que es refredin. Talleu una llesca de pa i torreu-la. Peleu els pebrots i talleu-los a tires. Feu el mateix amb la ceba. Netegeu les arengades i reserveu-les.
Notícies relacionadesPRESENTACIÓ
Prepareu el pa amb tomàquet i afegir-hi les tires de pebrots i ceba per sobre. Afegiu-hi les arengades netes a sobre de la torrada. Adorneu-ho amb olives d'Aragó i amb una mica d'oli d'oliva, i està a punt per menjar. L'arengada es pot substituir per anxoves del Cantàbric si es desitja.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- ASSUMPTES PROPIS Vicenç Fisas, analista de conflictes i processos de pau: "La por de Rússia és fabricada"
- FICAR LA POTA La Kiss Cam i el judici final
- Una Alemanya heroica resisteix i jugarà contra Espanya
- MotoGP Márquez torna a guanyar amb el mateix truc de Tailàndia
- ESCALADA Alberto Ginés frega el cel amb una plata a la Copa Mundial