Pel·lícules a la tele avui, dimecres, 19 de juliol del 2017

'Thor 2: el mundo oscuro', a Antena 3; 'La joven casada', a La 2; 'La isla de Nim', a La Sexta; 'Shooter: el tirador', a Cuatro, i 'Superhero movie', també a Antena 3, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Thor 2: el mundo oscuro', a Antena 3; 'La joven casada', a La 2; 'La isla de Nim', a La Sexta; 'Shooter: el tirador', a Cuatro, i 'Superhero movie', també a Antena 3.

Thor 2: el mUNDO oscURO

22.40 / ANTENA 3 / Fantàstic ★★★

Director: Alan Taylor

Actors: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Christopher Eccleston, Kat Dennings

País: EUA (2013) 112 minuts

Tràiler de ’Thor: El mundo oscuro’ / periodico

Chris Hemsworth es va tornar a enfundar el vestit de Thor, el llegendari déu del tro nòrdic, en la segona entrega de les aventures en el cine del superheroi dels còmics Marvel. Ja no va estar al capdavant el cèlebre Kenneth Branagh, sinó Alan Taylor, un realitzador procedent de la tele, on va dirigir episodis de 'Mad men', 'Los Soprano' i 'Joc de trons'. Aquesta última experiència medieval potser li va servir en aquesta entretinguda entrega de les peripècies del personatge, en què destaca més la part mitològica que la terrenal. Aquí lluita per restablir l’ordre dels diversos universos en què es mou i fa front a Malekith el Maldito, un venjatiu superdolent que vol dominar el cosmos.


lOs seductorEs

17.07 / PARAMOUNT C. / Comèdia ★★★

Director: Pascal Chaumeil

Actors: Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier, François Damiens, Helena Noguerra, Andrew Lincoln

País: França (2010) 105 minuts

El director francès Pascal Chaumeil va debutar amb aquesta taquillera comèdia que segueix els passos d’un atractiu noi que, amb l’ajuda de la seva germana i el seu cunyat, s’ha convertit en un especialista a separar parelles per encàrrec, normalment, del pare de la nòvia.


La joveN casada

22.00 / LA 2 / Comèdia ★★

Director: Mario Camus

Actors: Ornella Muti, María José Alfonso, Pilar Bardem, Antonio Casas, Saturno Cerra, José Luis de les Heras

País: Espanya (1975) 79 minuts

Drama d’alcova amb Ornella Muti, una jove actriu italiana que havia debutat a Espanya amb 'La casa de las palomas' i es convertiria en un mite eròtic dels anys 70 amb 'Experiencia prematrimonial'. Aquí és una noia que fa recompte de l’any que ha viscut amb el seu marit i decideix marxar.


LA iSla de Nim

22.30 / LA SEXTA / Aventures ★★★

Directors: Jennifer Flackett, Mark Levin

Actors: Abigail Breslin, Jodie Foster, Gerard Butler, Michael Carman, Mark Brady, Anthony Simcoe, Christopher Baker

País: EUA (2008) 96 minuts

Abigail Breslin, la protagonista de Petita Miss Sunshine, és Nim, la filla d’un biòleg marí que viu en una illa deserta i l’ajuda en les seves tasques diàries. Un dia, el científic desapareix i la nena demana ajuda a la seva escriptora favorita de novel·les d’aventures, l’heroi literari de la qual adquireix els trets del seu pare.


Shooter: El tirador

22.45 / CUATRO / Acció ★★★

Direcció: Antoine Faqua

Actors: Mark Wahlberg, Michael Peña, Danny Glover, Kate Mara, Elias Koteas

País: EUA (2007) 124 minuts

Mark Whalberg és un antic tirador d’elit que abandona les forces armades després de fracassar en una missió extraoficial. Desencantat amb l’Exèrcit, quan li demanen que es reincorpori, torna al servei a contracor i a sobre el tornen a enganyar. Malgrat portar dues bales al cos i ser un objectiu buscat, planeja venjar-se.


Superhero movie

0.50 / ANTENA 3 / Comèdia ★★

Director: Craig Mazin

Actors: Drake Bell, Sara Paxton, Christopher McDonald, Leslie Nielsen, Kevin Hart, Marion Ross, Ryan Hansen

Notícies relacionades

País: EUA (2008) 85 minuts

Una comèdia tan poc inspirada com simpàtica, del subgènere de les paròdies de pel·lícules de superherois procedents del món del còmic, des de 'Spiderman' fins a 'Batman'. La van desenvolupar els creadors de ‘Scary Movie’ i segueix els passos d'un xaval més aviat maldestre que desenvolupa estranys poders.

thor-the-dark-world

thor-the-dark-world