Pel·lícules a TV avui dijous 13 de juliol del 2017

'La boda de mi mejor amiga', a La Sexta; 'El amor brujo', a La 2; 'American outlaws (Forajidos)', a Paramount, i 'The code' i 'La prueba del crimen', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'La boda de mi mejor amiga', a La Sexta; 'El amor brujo', a La 2; 'American outlaws' ('Forajidos'), a Paramount, i 'The code' i 'La prueba del crimen', a Antena 3.

lA BODA de mI mEJor amiga

22.30 / LA SEXTA / Comèdia ★★★

Director: Paul Feig

Actors: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O’Dowd, Melissa McCarthy, Ellie Kemper

País: EUA (2011) 125 minuts

Amb l’aval com a productor de Judd Apatow i l’ofici de Paul Feigl'actriu Kristen WiigKristen Wiig va tirar endavant aquesta divertidíssima comèdia femenina una mica gamberra, que ella mateixa va escriure i per la qual va ser nominada a l’Oscar al millor guió. La trama se centra en la rivalitat de dues amigues quan són nomenades acompanyants d’una tercera en la boda d’aquesta. Una és Annie (Wiig), una noia soltera de l’Oest Mitjà, amb els 30 fets i una vida sentimental precària, a qui Lilliam (Maya Rudolph) li demana que sigui la seva dama d’honor. La segona (Rose Byrne, actriu de Daños y perjuicios, tot un descobriment per al gènere de l’humor) li vol prendre  el paper a la inexperta Annie.


EL amor bruJo

22.00 / LA 2 / Drama musical ★★★

Director: Carlos Saura

Actors: Antonio Gades, Cristina Hoyos, Laura del Sol,  Juan Antonio Jiménez, Emma Penella, La Polonesa, Gómez De Jerez

País: Espanya (1986) 103 minuts

Carlos Saura es va atrevir amb aquesta nova versió de l’obra de Manuel de Falla, que ja havia sigut portada al cine per Francisco Rovira Beleta el 1967. Carmelo està enamorat de Candela, però el pare de la noia, seguint la tradició gitana, ha pactat el seu matrimoni amb José, que després del casament segueix veient la seva amant.


American outlaws (Forajidos)

22.25 / PARAMOUNT / Western ★★

Director: Les Mayfield

Actors: Colin Farrell, Scott Caan, Ali Larter, Kathy Bates, Timothy Dalton, Gabriel Macht

País: EUA (2001) 94 minuts

Nova incursió en la història d’un dels bandolers més famosos dels Estats Units, Jesse James. Aquí quan un poderós cacic aconsegueix (il·legalment, és clar) les terres d’un poble de l’Oest Mitjà, per especular amb el seu preu quan hi passi el ferrocarril, un grup de joves es rebel·len.


The code

22.40 / ANTENA 3 / Intriga  ★★★

Directora: Mimi Leder

Actors: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell, Rade Serbedzija, Robert Forster, Tom Hardy

País: EUA (2009) 118 minuts

ntretingut film de robatoris de Mimi Leder, la directora de 'Cadena de favors' i productora de la recent sèrie de televisió 'The Leftovers'. Té l’atractiu de veure treballar junts Banderas i Freeman, que encarnen dos lladres: el càndid i apassionat Gabriel i l’expert i savi Keith. Tots dos s’alien per robar dos ous de Fabergé, custodiats en una caixa forta russa.


La prUEBa del crimEN

0.45 / ANTENA 3 / Acció ★★★

Director: Wayne Kramer

Actors: Paul Walker, Cameron Bright, Vera Farmiga, Chazz Palminteri, Karel Roden, Johnny Messner, Ivana Milicevic

Notícies relacionades

País: EUA (2006)  122 minuts

Un 'thriller' més que correcte, amb Paul Walker al capdavant. Encarna un assassí a sou d’una família mafiosa que liquida policies corruptes. Però en lloc de desfer-se de l’arma utilitzada, com manen els cànons, l’amaga a casa. Un amic del seu fill, el padrastre del qual maltracta la seva mare, li roba la pistola i fereix l’individu.

la-boda-de-mi-mejor-amiga

la-boda-de-mi-mejor-amiga