Pel·lícules a la tele avui, dimarts, 23 de maig del 2017

'Piratas del Caribe 4: en mareas misteriosas', a Cuatro; 'El juego de la oca', a La 2; 'Caza a muerte', a Paramount; 'Rush', a La Sexta, i 'El francotirador', a Neox, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Piratas del Caribe 4: en mareas misteriosas', a Cuatro; 'El juego de la oca', a La 2; 'Caza a muerte',  Paramount; 'Rush', a La Sexta, i 'El francotirador', a Neox.

PiratAs del CaribE 4: en mareas misteriosas

22.45 / CUATRO /  Aventures ★★★

Director: Rob Marshall

Actors: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane, Sam Claflin, Kevin R. McNally

País: EUA (2011) 141 minuts

Tràiler de ’Piratas del Caribe 4’ / periodico

A l’espera que l’últim capítol de la saga arribi als cines aquest divendres, Cuatro prossegueix amb l’emissió de totes les pel·lícules de 'Piratas del Caribe'. En aquesta quarta entrega, Sparrow és capturat per Barbanegra, que l’obliga a unir-se a la seva tripulació a bord del vaixell 'Queen Anne’s Revenge'. Una aventura inesperada en què apareix Penélope Cruz, que encarna un antic amor del protagonista: una estafadora sense escrúpols que utilitza el corsari per trobar la llegendària font de la joventut. Encara que no va ser el film més brillant de la franquícia, va comptar amb l’al·licient de la presència de Penélope, del català Óscar Jaenada i de la sempre estimulant Judi Dench. 


El jUEGO de lA oca

21.55 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Manuel Summers

Actors: Sonia Bruno, María Massip, José Antonio Amor, Julieta Serrano, Pedro Sopeña, Paco Valladares

País: Espanya (1966) 112 minuts

Un any després de debutar amb 'Del rosa... al amarillo', Summers va rodar 'La niña de luto', en què va col·laborar una jove guionista denominada Pilar Miró. Amb ella va coescriure 'El juego de la oca', un film valent per a la seva època al plantejar l’adulteri sense lliçons morals. La trama és senzilla: un triangle amorós amb embaràs pel mig.


CaZa a mUErtE

22.00 / PARAMOUNT / Acció ★★

Direcció: Keoni Waxman

Actors: Steve Austin, Marie Avgeropoulos, Gil Bellows, Gary Daniels, Michael Eklund

País: Canadà (2010) 98 minuts

Artefacte al servei de l’antic lluitador professional Steve Austin ('Nens grans 2', 'Máxima condena'), que encarna un agent de la unitat de Patrulla Fronterera acabat de divorciar que, per salvar la seva filla, ha de guiar un grup de lladres i assassins fins a un botí que havien perdut.


Rush

22.30 / LA SEXTA / Drama ★★★

Director: Ron Howard

Actors: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Alexandra Maria Lara, Olivia Wilde, Pierfrancesco Favino, Natalie Dormer

País: EUA (2013) 123 minuts

Trepidant pel·lícula que recrea els duels al volant entre el pilot britànic James Hunt (Hemsworth) i l’austríac Niki Lauda (Brühl) des que tots dos corrien en la categoria de fórmula 3, i es van convertir en rivals dins i fora de les pistes, fins al tristament famós accident que va patir el segon.


El francOtirador

22.30 / NEOX / Drama bèl·lic ★★★

Director: Clint Eastwood

Actors: Bradley Cooper, Sienna Miller, Luke Grimes, Jake McDorman, Kyle Gallner, Keir O'Donnell, Eric Close

Notícies relacionades

País: EUA (2014) 132 minuts

Penúltima pel·lícula estrenada per Clint Eastwood com a director, tan taquillera com polèmica, aplaudida per republicans i criticada pels demòcrates. Es basa en l’autobiografia de Chris Kyle (1974-2013), un soldat nord-americà que es va guanyar la fama d’haver sigut el franctirador més letal de la història. 

piratas4

piratas4