Pel·lícules a tv avui diumenge 7 de maig del 2017

'El francotirador' i 'Conflicto de intereses', a Antena 3; 'Acorralado', a Paramount, i 'De chica en chica', a La 2, són els films més destacats de la nit

4
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'El francotirador' i 'Conflicto de intereses', a Antena 3; 'Acorralado', a Paramount, i 'De chica en chica', a La 2.

El francOtirador

22.10 / ANTENA 3 / Bèl·lica ★★★

Director: Clint Eastwood

Actors: Bradley Cooper, Sienna Miller, Luke Grimes, Jake McDorman, Kyle Gallner, Keir O'Donnell, Eric Close

País: EUA (2014) 132 minuts

Tràiler de ’El francotirador (2014)’. / periodico

Penúltima pel·lícula estrenada per Clint Eastwood com a director, tan taquillera com polèmica. Parteix de l’autobiografia de Chris Kyle (1974-2013), un soldat nord-americà dels SEAL, la coneguda força d’operacions especials de l’Armada dels EUA. Aquest jove texà es va guanyar la fama d’haver sigut el franctirador més letal de la història dels militars nord-americans. Va estar en actiu 10 anys, des del 1999, i quatre anys després de retirar-se, el 2013, va ser assassinat per un antic company d’armes. Malgrat cert tuf militarista i patrioter, Eastwood va mostrar el seu bon pols a l’hora de retratar el personatge, amb l’ajuda d’un ajustat Bradley Cooper. Enviat a l’Iraq amb la missió de protegir els seus companys, Kyle va demostrar una gran punteria i precisió en els seus trets, amb els quals va salvar nombrosos marines i va eliminar molts més enemics. La recerca d’un terrorista i els intents dels Estats Units per atrapar-lo formen part de la trama.


La mÁquina del tIempO

15.30 / LA SEXTA / Aventures ★★

Director: Simon Wells

Actors: Guy Pearce, Samantha Mumba, Jeremy Irons, Orlando Jones, Mark Addy, Sienna Guillory, Phyllida Law.

País: EUA (2002) 92 minuts

Nova versió de la famosa novel·la de H.G. Wells. Un inventor està convençut que són possibles els viatges en el temps. Quan la seva nòvia es mor, construeix una màquina per tornar al passat.


Mai més

15.40  / TV-3 / Intriga ★★

Director: Michael Apted

Actors: Jennifer Lopez, Billy Campbell, Juliette Lewis, Dan Futterman, Noah Wyle, Christopher Maher

País: EUA (2002) 95 minuts

Film sobre violència masclista i maltractaments a la llar. Lopez és una guapa cambrera que es casa amb un constructor que la fa feliç i mare d’una nena. Però un dia descobreix que l’home no és el que ella pensava.


Imparable

15.45 / CUATRO / Acció ★★★

Direcció: Tony Scott

Actors: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee, Elizabeth Mathis, Kevin Dunn, Jessy Schram, Meagan Tandy, Kevin Chapman, David Warshofsky, Jeff Wincott.

País: EUA (2010) 101 minuts

Última pel·lícula del desaparegut Toni Scott. Un veterà maquinista i el principiant que l’ha de substituir intentaran aturar un tren desbocat i sense frens, carregat d’un perillós combustible.


En la boda de mi hermana

16.00 / TELE 5 / Comèdia ★★

Direcció: Mark Steven Johnson

Actors: Kristen Bell, Josh Duhamel, Danny DeVito, Anjelica Huston, Don Johnson, Alexis Dziena, Will Arnett

País: EUA (2010) 92 minuts

Comèdia romàntica com moltes per dormisquejar en la sobretaula. Segueix la pista d’una venedora de pisos, amb èxit a la feina, però amb mala sort amb els nois.


Frenètic

17.40  / TV-3 / Intriga ★★★★

Director: Roman Polanski

Actors: Harrison Ford, Emmanuelle Seigner, Betty Buckley, John Mahoney, Alexandra Stewart

Países: França / EUA (1988) 120 min.

Intriga, tan entretinguda com interessant. Un metge viatja a París amb la seva dona per assistir a un congrés. Però poc després d’arribar a l’hotel, la dona desapareix.


El fugitiVO

18.00 / NEOX / Intriga ★★★★

Director: Andrew Davis

Actors: Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Jeroen Krabbé, Joe Pantoliano, Julianne Moore, Sela Ward, Andreas Katsulas.

País EUA (1993) 133 minuts

Trepidant posada al dia de la sèrie dels anys 60. Un metge és injustament acusat i condemnat per la mort de la seva dona. Després de fugar-se, busca l’autèntic assassí.


Acorralado

22.00 / PARAMOUNT /  Acció ★★

Director: Ted Kotcheff

Actors: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy, David Caruso, Jack Starrett, Michael Talbott

País: EUA (1982) 97 minuts

Primera entrega de la fructífera sèrie 'Rambo', en què el seu protagonista, Sylvester Stallone, també va ser coguionista del film, basat al seu torn en una novel·la de David Morrell. L’actor encarna un veterà del Vietnam, una mica tocat per la guerra, que acaba esclatant quan és apallissat per la policia i ho arrasa tot i tothom. 


De chica en chica

22.55 / LA 2 / Comèdia ★★

Director: Sonia Sebastián

Actors: Celia Freijeiro, Cristina Pons, Sandra Collantes, María Botto, María Ballesteros, Marina San José

País: Espanya (2015) 88 minuts

Comèdia d’embolics, basada en la websèrie 'Chica busca chica', creada per Olga Iglesias i Sonia Sebastián. A Inés la vida li somriu a Miami fins que la seva nòvia Becky descobreix que l’ha estat enganyant amb Kirsten, una editora membre de l’Associació Nacional del Rifle, així que decideix tornar a casa i tornar a veure Lola, una heterosexual de qui està enamorada.


ConflictO dE interesEs

0.40 / ANTENA 3 / Intriga  ★★★

Director: Robert Altman

Actors: Kenneth Branagh, Daryl Hannah, Robert Downey Jr., Embeth Davidtz, Tom Berenger, Robert Duvall, Famke Janssen

Notícies relacionades

País: EUA (1998) 114 minuts

Tot canvia en la vida d’un advocat, divorciat, amb dos nens i una amant, el dia que apareix una jove cambrera que és assetjada pel seu pare.

anatomy of american sniper bts

anatomy of american sniper bts / Keith Bernstein