Pel·lícules a tv avui dijous 27 d'abril del 2017

'Golpe de efecto', a La Sexta; 'Tiempo de silencio', a La 2; 'Guardianes de la galaxia', a FDF; 'En tiempo de brujas', a Antena 3; i 'Principiantes', a La Sexta, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'Golpe de efecto', a La Sexta; 'Tiempo de silencio', a La 2; 'Guardianes de la galaxia', a FDF; 'En tiempo de brujas', a Antena 3; i 'Principiantes', a La Sexta.

goLpE dE efectO

23.20 / LA SEXTA / Drama ★★★

Director: Robert Lorenz

Actors: Clint Eastwood, Amy Adams, Justin Timberlake, John Goodman, Matthew Lillard

País: EUA (2012) 111 minuts

El cas de Robert Lorenz és el paradigma de cineasta fet des de baix: ha sigut ajudant de direcció, director de segona unitat, productor executiu i productor d’algunes de les pel·lícules de Clint Eastwood. Així no és estrany que un bon dia Lorenz demanés a Eastwood que acceptés protagonitzar el seu debut com a director. La història se centra en la relació entre un veterà observador de beisbol que està perdent la vista i la seva filla, una brillant advocada, a qui es veu obligat a demanar-li que l’acompanyi en un viatge per observar un possible fitxatge. La noia, hereva del talent patern però que només ha acceptat el viatge com un favor, coneixerà un jove cercatalents que es mostrarà interessat per ella.


Tiempo de silenciO

21.55 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Vicente Aranda

Actors: Imanol Arias, Victoria Abril, Charo López, Francisco Rabal, Juan Echanove, Francisco Algora, Joaquín Hinojosa, Diana Peñalver

País: Espanya (1986) 111 minuts

Cinquena col·laboració entre el director Vicente Aranda i Victoria Abril i primera amb Imanol Arias com a protagonista (amb tots dos repetiria a El Lute: camina o revienta. Ambientada a Madrid, als anys 40, té com a protagonista un jove metge que investiga sobre el càncer i que es veu en la tessitura de tractar una noia que es dessagna per un avortament clandestí.


Guardianes de la galaxia

22.05 / FDF / Ciència-ficció ★★★

Director: James Gunn

Actors: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan

País: EUA (2014) 118 minuts

Un equip de superherois galàctics del segle XXXI operen en un univers alternatiu al nostre i lluiten contra amenaces alienígenes: l’aventurer Peter Quill, l’enigmàtica Gamora, l’ós rentador Rocket Raccoon, l’arbori Groot i el venjatiu Drax el Destructor s’enfronten al malvat Ronan, que els busca per una misteriosa esfera.


En tIempO de bruJAs

22.40 / ANTENA 3 / Aventures ★★

Director: Dominic Sena

Actors: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Graham, Claire Foy, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan

País: EUA (2011) 92 minuts

Cinquena col·laboració entre el director Vicente Aranda i Victoria Abril i primera amb Imanol Arias com a protagonista (amb tots dos repetiria a El Lute: camina o revienta. Ambientada a Madrid, als anys 40, té com a protagonista un jove metge que investiga sobre el càncer i que es veu en la tessitura de tractar una noia que es dessagna per un avortament clandestí.


PrincipiantEs

0.35 / LA SEXTA / Drama  ★★★★

Director: Mike Mills

Actors: Ewan McGregor, Christopher Plummer, Mélanie Laurent, Goran Visnjic, Bill Oberst Jr., Lou Taylor Pucci

Notícies relacionades

País: EUA (2010) 105 minuts

Gran film de Mills, un director amb una sòlida carrera com a realitzador de vídeos musicals. El film s’inspira en la vida del seu pare, un home d’uns 70 anys que, a l’enviudar, surt de l’armari, té una relació amb un home més jove i s’implica en la militància gai. També com això l’afecta a ell i la seva relació amb una noia. Christopher Plummer va guanyar l’Oscar al millor actor.

golpe de efecto

golpe de efecto / Keith Bernstein