Pel·lícules a tv avui dimarts 21 de març del 2017

'El curioso caso de Benjamin Button', a La Sexta; 'Un vaso de whisky', a La 2; 'Cara a cara', a FDF, i 'Extraction', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'El curioso caso de Benjamin Button', a La Sexta; 'Un vaso de whisky', a La 2; 'Cara a cara', a FDF, i 'Extraction', a Antena 3.

El curioso caso de Benjamin Button

22.30 / LA SEXTA / Drama fantàstic ★★★★

Director: David Fincher

Actors: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, Tilda Swinton, Jason Flemyng, Julia Ormond

País: EUA (2008) 167 minuts

Un dels millors treballs de David Fincher, el director de pel·lícules tan notables com Seven, El club de la lucha, La xarxa social i Millennium, que va aconseguir ni més ni menys que 13 nominacions, però només es va endur tres Oscars. És clar que va ser el mateix any en què competia amb la triomfadora Slumdog Millionaire, de Danny Boyle. Fincher es va recolzar en l’excel·lent guió d’Eric Roth, que va desenvolupar la història a partir d’un relat de Francis Scott Fitzgerald. Segueix la peripècia vital d’un home gran que, per una estranya anomalia genètica, rejoveneix amb el pas dels anys. Així, mentre les persones a qui estima es van fent grans, ell, en canvi, cada dia és més jove.


Falsa identiDAD

20.18  / PARAMOUNT / Intriga  ★★

Director: Harold Becker

Actors: John Travolta, Vince Vaughn, Teri Polo, Steve Buscemi, Matt O'Leary, Ruben Santiago-Hudson, Chris Ellis

País: EUA (2001) 103 minuts

Última pel·lícula dirigida per Harold Becker, un interessant realitzador amb títols com El camp de cebes, Al rojo vivo i Melodía de seducción. Es tracta d’una fluixa intriga sobre la relació entre un divorciat i la nova parella de la seva exdona i padrastre del seu fill, un home que, segons el noi, és un assassí.


Un VASO de whisky

21.55 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Julio Coll

Actors: Rossana Podestà, Arturo Fernández, Marta Flores, Carlos Larrañaga, Carlos Mendy, Armando Moreno

País: Espanya (1958) 88 minuts

Julio Coll va dirigir algunes estupendes pel·lícules en què beguda, desenganys amorosos i delictes es donaven la mà. En aquesta, Arturo Fernández és un atractiu jove, sense ofici ni benefici, que disfruta del moment i viu a compte de dones que va seduint i abandonant. La bella Rossana Podestà va aportar el toc italià al film.


Cara a cara (Face off)

22.30 / FDF / Acció  ★★★

Director: John Woo

Actors: John Travolta, Nicolas Cage, Joan Allen, Gina Gershon, Alessandro Nivola, Dominique Swain, Nick Cassavetes

País: EUA (1997) 139 minuts

John Woo, un especialista en el cine d’acció, va fitxar per Hollywood per rodar, entre altres films, aquest duel d’estrelles entre John Travolta (a qui ja havia dirigit a Broken arrow: alarma nuclear) i Nicolas Cage. Aquest és un agent de l’FBI que se sotmet a una operació de cirurgia estètica per fer-se passar per un terrorista.


Extraction

22.40 / ANTENA 3 / Acció  ★★

Director: Steven C. Miller

Actors: Kellan Lutz, Bruce Willis, Gina Carano, D.B. Sweeney, Dan Bilzerian, Summer Altice, Steve Coulter, Nikki BreAnne Wells

Notícies relacionades

País: EUA (2015) 83 minuts

Un antic espia de la CIA és segrestat per un grup terrorista. Com que les autoritats dels EUA no fan res, el seu fill, analista del Govern que a vegades ha actuat com a agent secret, decideix actuar pel seu compte per rescatar-lo. Pel·lícula d’acció de qualitat més que qüestionable, en què Bruce Willis és un convidat de luxe.

el curioso caso de benjamin button-393402647-large

el curioso caso de benjamin button-393402647-large

Temes:

Brad Pitt