Anar al contingut

Pel·lícules a TV avui diumenge 19 de març del 2017

'Los odiosos ocho', a TVE-1; 'Pan negro', a La 2, i 'Con derecho a roce' i 'Quédate a mi lado', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

Txerra Cirbián

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Los odiosos ocho', a TVE-1; 'Pan negro', a La 2, i 'Con derecho a roce' i 'Quédate a mi lado', a Antena 3.

lOs odiosos OCHO

22.05 / TVE-1 / 'Western' ★★★★

Director: Quentin Tarantino
Actors: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Demian Bichir, Michael Madsen, Bruce Dern
País: EUA (2015) 167 minuts

Tràiler de ’Los odiosos ocho’.

'Los odiosos ocho' és el vuitè llarg de Quentin Tarantino com a director des de fa 25 anys, quan va debutar amb ‘Reservoir dogs’ (1992). En aquesta ocasió, l’autor de 'Pulp fiction' va reincidir en el cine de l’Oest, que ja va tocar en l’anterior treball, 'Django desencadenat' (2012). Menys el començament, rodat en un preciós 70 mm, que transcorre en un escenari nevat de les muntanyes de Wyoming, la resta de la pel·lícula es concentra en un solitari casalot, botiga i parada de diligència. En la diligència, una dona amb un ull a la funerala i grillons a les mans és traslladada per ser penjada per un caça-recompenses. En el camí coincideixen amb un exsoldat negre reconvertit també en caçador de fugitius, que els demana ajuda per traslladar el cos d’un delinqüent mort i poder cobrar així per ell, així com amb un renegat del sud que assegura ser el nou xèrif d’un poble pròxim. Tots ells es refugien al citat local.


Hellboy 2: EL eJÉrcitO dORADO

15.30 / LA SEXTA / Fantàstic ★★★

Director: Guillermo del Toro
Actors: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Luke Goss, Anna Walton, Jeffrey Tambor, John Alexander, John Hurt
País: EUA (2008) 110 minuts

Quatre anys després de 'Hellboy', Del Toro va afrontar aquesta segona aventura, igual de brillant però molt més sorollosa. El diable vermell torna enrere, quan el seu pare li parlava d’un exèrcit d’autòmats.


LadrONes

15.35 / NEOX / Intriga ★★★

Director: John Luessenhop
Actors: Idris Elba, Matt Dillon, Paul Walker, Hayden Christensen, Zoe Saldana, Johnathon Schaech, Jay Hernández
País: EUA (2010) 107 minuts

Entretinguda pel·lícula d’intriga i acció, amb un gran repartiment. Matt Dillon és un tenaç policia que persegueix una meticulosa banda d’atracadors de bancs, que acostumen a planejar i executar els seus cops de forma mil·limètrica.


Valquíria

15.40 / TV-3 / Bèl·lica ★★★

Director: Bryan Singer
Actors: Tom Cruise, Kenneth Branagh, Terence Stamp, Tom Wilkinson,  Carice van Houten, Thomas Kretschmann
País: EUA (2008) 114 minuts

Entretingut i trepidant film d’intriga i acció bèl·lica, que recrea un atemptat contra Adolf Hitler, el 20 de juliol de 1944, que va ser planificat per Claus von Stauffenberg, un coronel de l’Exèrcit alemany de Reserva a Berlín. 


Un lUGAR DONDE refugiarse

16.00 /  TELE 5 / Drama  ★★

Director: Lasse Hallström
Actors: Julianne Hough, Josh Duhamel, Cobie Smulders, David Lyons, Irene Ziegler
País: EUA (2013) 115 minuts

Adaptació al cine d’una de les novel·les romàntiques de Nicholas Sparks. Una noia que arriba a un poble fugint d’un marit maltractador troba l’amor.


En el punt de mira

17.35 / TV-3 /  Intriga ★★★

Director: Pete Travis
Actors: Dennis Quaid, Matthew Fox, William Hurt, Forest Whitaker, Sigourney Weaver, Eduardo Noriega, Saïd Taghmaoui
País: EUA (2008) 85 minuts

Amena intriga, narrada des de diversos punts de vista, que gira al voltant de l’intent d’assassinat del president dels EUA durant una visita a Espanya, per part d’un grup terrorista àrab.


Durmiendo con su enemigo

18.00 /  TELE 5 / Drama  ★★

Director: Joseph Ruben
Actors: Julia Roberts, Patrick Bergin, Kevin Anderson, Elizabeth Lawrence, Marita Geraghty, Tony Abatemarco
País: EUA (1991) 99 minuts

Drama de violència domèstica disfressat d’intriga. Una noia que es va casar molt enamorada descobreix l’altra cara del marit, un paio seductor, però imprevisible i violent.


con derecho a roce

22.10 / ANTENA 3 / Comèdia  ★★★

Director: Will Gluck
Actors: Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson, Woody Harrelson, Emma Stone, Rashida Jones
País: EUA (2011) 109 minuts

Simpàtica comèdia romàntica que juga amb el mite dels amics que es fiquen al llit sense compromís. Una cercatalents fitxa un cotitzat dissenyador per a una important revista. Com que s’agafen afecte, tots dos es plantegen la possibilitat de fer l’amor sense lligar-se emocionalment. Però amb el temps, la cosa es complica i es fa més complexa.


Pan negro

23.00 / LA 2 / Drama ★★★★

Director: Agustí Villaronga
Actors: Francesc Colomer, Nora Navas, Roger Casamajor, Marina Comas, Laia Marull, Eduard Fernández
País: Espanya (2010) 108 minuts

Aprofitant l’estrena en cines d’Incerta glòria, La 2 repesca la versió en castellà d’aquesta magnífica i guardonada pel·lícula d’Agustí Villaronga, basada en la novel·la d’Emili Teixidor. Ambientada en la postguerra, a la Catalunya profunda, narra la història d’un nen que troba al bosc els cadàvers d’un home i el seu fill. El sospitós és el pare del nano.


Quédate a mi lado

0.15 / ANTENA 3 / Drama  ★★★

Director: Chris Columbus
Actors: Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris, Jena Malone, Plinny Porter, Liam Aiken, Darrell Larson
País: EUA (1998) 119 minuts

Melodrama de cap a peus, amb un duel d’actrius d’altura. Una fotògrafa viu amb un advocat divorciat i amb dues filles que enyoren la seva mare. Una greu malaltia unirà el trio.

Pel·lícules a TV avui diumenge 19 de març del 2017

Andrew Cooper