Esports i programes a TV avui diumenge 19 de març del 2017

El Barça-València de Lliga, a Partidazo, és el més destacat de la jornada, juntament amb 'El xef', a Cuatro; '30 minuts', a TV-3, i 'Salvados' i 'El objetivo', a La Sexta

2
Es llegeix en minuts
EL PERIODICO / BARCELONA

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats el partit Barça-València de Lliga, a Partidazo; 'El xef', a Cuatro; '30 minuts', a TV-3 i 'Salvados' i 'El objetivo', a La Sexta. 

ESPORTS


FC BARCELONA-VALÈNCIA Futbol

20.45 / PARTIDAZO

Després de la dutxa freda que va representar la derrota a Riazor davant el Deportivo, el Barça està obligat a guanyar aquesta nit al Camp Nou per no veure com el Reial Madrid s'allunya en el liderat de la Lliga. Però el rival, encara que no passa pel seu millor moment, no és fàcil: el València és actualment 13è en la classificació general, amb 30 punts en 27 partits (30 punts menys que el Barça).


JOVENTUT-FC BARCELONA

Bàsquet

12.30 / MOVISTAR+

Un irregular Barça (sisè a la taula, amb 15 victòries en 22 partits) visita el pavelló del Divina Seguros Joventut a Badalona, equip que tampoc passa un bon moment de joc (ocupa la 15a plaça de la classificació general, amb només set partits guanyats).


PROGRAMES


APM? EXTRA

Homenatge a Neymar

13.55 TV-3

En el programa d'avui es dedicarà un singular homenatge a Neymar. A més, descobriran els pitjors moments televisius d'Ana Obregón, faran la migdiada amb Juan y Medio, aniran a missa, trucaran a un franquista i mostraran el ridícul que arriben a fer alguns periodistes a la televisió.


SALVADOS

Els altres pares

21.20 LA SEXTA

Jordi Évole i l'equip de el seu programa celebren aquesta nit el Dia del Pare, però d'una manera especial: escoltant tres fills que parlaran dels seus. Però hi ha una peculiaritat: ¿què passa si el teu pare no és com el dels altres?


EL XEF

A la cuina de Dabiz Muñoz

21.30 CUATRO

Estrena de la segona temporada d'aquest 'docu-show' en què se segueix el vertiginós dia a dia d'un dels cuiners de moda a Espanya, Dabiz Muñoz, un xef disposat a trencar totes les normes i motllos que hi ha en el món de l'alta gastronomia. 


30 MINUTS

Amb pistoles a classe 

22.00 TV-3

El peculiar plantejament de la tinença d'armes de foc als EUA provoca situacions sorprenents. Com és el fet que hi ha centres escolars on professors i alumnes van armats, precisament per defensar-se en cas que hi hagi una massacre d'alumnes, com ja ha passat en diverses ocasions. Aquest és el tema de què tracta el reportatge que ofereix aquesta nit el programa d'actualitat de TV-3.


TRINXERES

La guerra a Barcelona

22.35 TV-3

El 19 de juliol de 1939, el cop militar contra la República arriba a Barcelona. Comencen tres anys de guerra en una ciutat que pateix la violència revolucionària, els bombardejos indiscriminats de l'aviació feixista sobre la població civil, la misèria... L'equip del programa coneix Antoni Cánovas, de 96 anys, que als 16 va agafar el fusell per impedir l'aixecament militar a Barcelona; Harmonia Salas, que d'adolescent va viure els bombardejos, i Rosa Dryja, filla d'un brigadista eslovac a qui mai va arribar a conèixer.


EL OBJETIVO

Debat sobre les primàries del PSOE

22.35 LA SEXTA

Ana Pastor modera un debat sobre les pròximes primàries del PSOE en què participen Óscar López, senador socialista i coordinador de campanya de l''exlehendakari' basc; l'alcalde de Valladolid, Oscar Puente, i Soraya Rodríguez, diputada i exportaveu del grup parlamentari del PSOE.


FALLES

Nit de la Cremà

Notícies relacionades

0.40 TVE-1

Retransmissió des de València de la guinda final a les Falles 2017, amb la Nit de la Cremà. S'ofereix la crema del primer premi de la secció especial i la falla municipal. Presenta l'especial Arancha Torres, que connectarà amb altres reporters de RTVE en diversos punts de la ciutat.


zentauroepp37647188 football soccer   deportivo v barcelona   spanish la liga sa170312170314

zentauroepp37647188 football soccer deportivo v barcelona spanish la liga sa170312170314 / MIGUEL VIDAL