Esports i programes a la tele avui dilluns 27 de febrer del 2017

2
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats:

CRACKÒVIA

Càsting per elegir entrenador

21.55 TV-3

El programa dona ànims al Barça perquè pugui remuntar l’eliminatòria contra el PSG i organitzarà un càsting per trobar l’entrenador que substituirà Luis Enrique a la banqueta culer.


ZaPeando

Chenoa i Mario Vaquerizo

15.45 LA SEXTA

'Zapeando' celebra el Carnaval amb moltes sorpreses i noves incorporacions. Chenoa i Mario Vaquerizo són els nous fitxatges que aviat compartiran taula amb Frank Blanco, Cristina Pedroche, Miki Nadal, Quique Peinado, Ana Morgade, Anna Simón i Leo Harlem.


CARNAVAL DE CANARIAS

La Gala Drag Queen

22.00 LA 2

Retransmissió d’un dels actes més transgressors del Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria. Un espectacle únic d’originals disfresses i espectaculars coreografies.


CLANDESTino

Les 'maras' del Salvador

DMAX

El reporter David Beriain, entre membres de les 'maras' del Salvador, al programa 'Clandestino' (DMax).

22.30 DMAX

‘Clandestino con David Beriain’

Després de mostrar els secrets del mexicà càrtel de Sinaloa, David Beriain proposa un viatge al cor de les bandes del Salvador, on les 'maras' sembren el terror en la seva acarnissada guerra contra el sistema. El reporter recórre el país amb els grups d’autoritats locals, policies i familiars de víctimes que, davant la desesperació, han decidit fer justícia pel seu compte. 


EL GRAN RETo MUSICAL

Julio Iglesias Jr. i Rafael Amargo

22.40 TVE-1

Charo Reina, Belinda Washington, Irene Visedo, la Terremoto de Alcorcón, Gabino Diego, Julio Iglesias Jr., Rafael Amargo i Marc Parejo s'enfronten aquesta setmana a ‘El gran reto musical’. Hauran de competir amb molt ritme, humor i música per aconseguir la màxima quantitat de punts. ¿Com? Endevinant els intèrprets dels temes de tots els estils i èpoques que sonaran al llarg del programa. El guanyador de la nit aconseguirà 2.000 euros. 


CASAdoS A PRIMERA VISTA

Les cinc parelles es reuneixen

22.40 ANTENA 3

De les sis parelles que van iniciar la convivència, cinc continuen amb el matrimoni. És el moment  que puguin intercanviar impressions amb persones que estan en la seva mateixa situació.


SPUTNIK

Palau Sant Jordi, segona part

22.48 EL 33

El viatge de ‘Sputnik. Òrbita 90’ continua endavant. Aquesta setmana, la segona part del viatge de la nau del programa musical d'El 33 fins al 14 de juny del 1991 al Palau Sant Jordi de Montjuïc, 22.104 espectadors batien el rècord europeu d'assistència en un local tancat. Cantaven i ballaven les cançons de quatre grups de rock en català: Els Pets, Sau, Sopa de Cabra i Sangtraït. 


TRabajo TEMPORAL

Antonio Orozco i Sonia Ferrer

Notícies relacionades

23.55 TVE-1

El cantant Antonio Orozco passa una jornada en un complex gastronòmic atès per treballadors amb discapacitats diverses. Mentrestant, la presentadora donarà el millor de si en un centre hípic.


crackvia

crackvia