Adriana, Hugo i la guerra de sexes

1
Es llegeix en minuts

El cine a la petita pantalla té un film Disney per als més petits, un altre d'acció pura, una intriga psicològica i un parell de comèdies com a ofertes destacades.

Comèdia

Lo contrario al amor

0.15 ANTENA 3

Direcció: Vicente Villanueva Actors: Hugo Silva, Adriana Ugarte, Guadalupe Lancho, Luis Callejo, Kiti Manver, Álex Barahona País: EUA (2011) 105 minuts

Divertida comèdia sobre la guerra de sexes, plena de cares populars de la tele, amb la qual va debutar el valencià Vicente Villanueva. Adriana Ugarte ('La señora', 'El tiempo entre costuras') és una fisioterapeuta separada des de fa un any que s'enamora d'un bomber que la rescata juntament amb la seva germana d'un ascensor. És clar que ell és Hugo Silva ('Los hombres de Paco', 'El corazón del océano'). El problema és que tots dos tenen por de repetir els errors que van provocar les seves ruptures anteriors.

Animació

Campanilla y el gran rescate

21.05 DISNEY CHANNEL

Direcció: Bradley Raymond País: EUA (2010) 76 minuts

Tercera de la sèrie de pel·lícules que Disney fa des del 2008 a partir del personatge de Campaneta, però molt lluny de Peter Pan. En aquesta ocasió, fa amistat amb una nena que l'ha descobert.

Comèdia

Chuecatown

22.00 LA 2

Direcció: Juan Flahn Actors: Pepón Nieto, Pablo Puyol, Concha Velasco, Rosa Maria Sardà, Carlos Fuentes, Eduard Soto País: Espanya (2007) 100 minuts

Comèdia costumista gai amb guió de Félix Sabroso, Dunia Ayaso i el mateix director, sobre una atípica parella d'homosexuals apassionats del futbol, que viuen al barri madrileny de Chueca.

Intriga

El maquinista

22.15 PARAMOUNT C 

Direcció: Brad Anderson Actors: Christian Bale, Jennifer Jason Leigh, Aitana Sánchez-Gijón, Michael Ironside País: Espanya (2004) 100 minuts

Un paio famèlic que treballa en una fàbrica fa un un any que no dorm, té al·lucinacions i pateix el rebuig dels seus companys. Bale va perdre 28 quilos per a aquest paper.

Acció

Asesinos de élite

22.20 NEOX 

Notícies relacionades

Direcció: Gary McKendry Actors: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro, Dominic Purcell, Aden Young País: EUA (2011) 105 minuts

Adaptació d'una entretinguda novel·la de Ranulph Fiennes, sobre un xeic àrab que va perdre als seus fills a mans d'agents de l'Exèrcit britànic i contracta uns mercenaris perquè els liquidin.