CINE

Entre un drama amb José Sacristán i una d'acció i intriga amb Richard Gere

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

L'oferta cinematogràfica d'avui bé es podria establir com un mà a mà entre José Sacristán, amb el drama 'El muerto y ser feliz' Richard Gere, amb el film d'intriga i acció 'La sombra de la traición' (TVE-1, 22.30). Però també entren en joc Jack Nicholson, amb el drama costumista 'A propósito de Schmidt' (Paramount, 22.15) i Julianne Moore, amb la intriga psicològica 'La sombra de los otros' (La Sexta, 22.30).

Drama

El muerto y ser feliz

El primer Goya per a Sacristán

22.00 LA 2 

Notícies relacionades

Direcció: Javier Rebollo Actors: José Sacristán, Roxana Blanco, Vicky Peña, Valeria Alonso, Fermí Reixach País Espanya (2012) 94 minuts.

José Sacristán no tenia un Goya. Gràcies al seu paper en aquesta cinta de Javier Rebollo ('Siete calles', 'Golfo de Vizcaya', 'La mujer sin piano'), es va endur la Concha de Plata del Festival de Sant Sebastià i el seu primer Goya. L'actor broda el paper d'un malalt de càncer (i assassí a sou que no mata) amb els dies comptats que, després de passar per un hospital argentí, decideix tocar el dos en cotxe en un viatge cap al nord, carregat de morfina per esmorteir el dolor.