FILANTROP I MILIONARI

Així és el nòvio de Lady Gaga

El matemàtic i informàtic Michael Polansky exerceix com a guru tecnològic a Silicon Valley

zentauroepp52130554 gente lady gaga instagram200325111827

zentauroepp52130554 gente lady gaga instagram200325111827

2
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Té 41 anys (set més que ella) i té una fortuna de més de 24 milions de dòlars. Michael Polansky, el nou nòvio de la superestrella del pop Lady Gaga és un home discret, que ve d’un món radicalment oposat al de l’‘star system’, que evita mostrar-se i disfruta passant desapercebut. Una cosa difícil al costat de la seva noia, sens dubte...

La parella es va conèixer el desembre passat en una festa que Polansky va oferir a la seva mansió de Malibú amb motiu de l’aniversari de Sean Parker, un dels fundadors de Facebook i del grup empresarial del qual ell és director executiu des del 2008. Després d’aquest primer enamorament sobtat van decidir celebrar la nit de Cap d’Any a Las Vegas, on els van sorprendre fent-se un petó. Ningú li posava nom al discret acompanyant de Lady Gaga. Encara van haver de passar unes setmanes perquè es deixessin veure junts a la Superbowl, a principis de febrer. 

Xerrada amb la mare

Allà ja sí que es van dissipar tots els dubtes després de passar uns dies junts a la casa que ella havia llogat a Miami i que ell es deixés veure xerrant amb la mare de l’artista, Cynthia Germanotta, a la festa prèvia al partit.

Poc se sap encara d’aquest llicenciat en Matemàtiques Aplicades i Ciències Informàtiques per Harvard. Considerat un dels gurus tecnològics de Silicon Valley, dins del Grup Parker dirigeix l’Institut d’Immunoteràpia per al Càncer, una organització filantròpica centrada en la ciència i el compromís social.

Sorpresa per la seva relació amb Lady Gaga, la seva última ex, Lindsay Crouse, editora a la secció d’opinió de ‘The New York Times’, li va dedicar una divertida columna (‘Quan el meu exnòvio és la parella de Lady Gaga’) a l’home «normal i misteriós» amb el qual havia estat els últims set anys. Amb referència a la nova nòvia de Polansky, va reflexionar sobre que «comparar-te amb ella és increïblement motivacional», per acabar concloent que «tots som iguals: estranys somrient a una pantalla».

Els altres nòvios

La relació amb Polansky arriba a la vida de la cantant un any després de trencar el seu compromís amb qui va ser el seu agent, Christian Carino, i després d’un breu idil·li amb Dan Horton, un enginyer de so que treballa amb ella habitualment. A més d’amb Carino, Gaga també va estar compromesa amb l’actor Tylor Kinney (al qual va conèixer en el rodatge del videoclip ‘You and I’) tot i que en cap de les dues ocasions va arribar a casar-se. Al marge d’ells, la cantant ha tingut diversos ‘rotllets’, menys dels que suposaríem a una ‘celebrity’ com ella, entre els quals no figura Bradley Cooper, per molt que se la culpés de la seva ruptura amb Irina ShaykRob Fusari (el seu primer productor musical), el promotor de clubs nocturns Luc Carl (van estar anant i venint des del 2005 fins al 2011), Speedy Gonzales (que va cobrir alguna de les seves separacions de Carl) i el director creatiu del seu equip Matthew Williams (van estar junts només dos mesos, diuen els seus amics que per posar gelós Carl).

 

Notícies relacionades

Guru tecnològic, empresari tecnològic, inversor tecnològic i milionari. Així és l’actual noi de Gaga. 

 

Temes:

Lady Gaga