Justin Bieber: Jesús el guia (ara a l'altar)

zentauroepp44277522 mas  periodico  ilustracion de  tassies  t ssies dibujo just180712141553

zentauroepp44277522 mas periodico ilustracion de tassies t ssies dibujo just180712141553

3
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

 

El camí de redempció de Justin Bieber acaba en… el matrimoni. El cap de setmana passat, l’ídol pop es va prometre amb una de les seves nòvies d’anada i tornada més conegudes, la model Hailey Baldwin, filla de Stephen Baldwin, un dels quatre germans Baldwin actors (la resta, per ordre de rellevància: Alec, William, Daniel).

 

La notícia ha agafat per sorpresa uns quants, ja que només fa un mes que havien tornat a sortir. Però no ha sorprès en absolut els més pròxims, o antigament pròxims. Una font pròxima ha assegurat a E! News que Selena Gomez, exnòvia del cantant, està de tot menys sorpresa o afectada: “Selena sap que Justin pren decisions a la lleugera, però els desitja el millor a tots dos”. L’antiga princesa Disney no està plorant a casa, sinó que ha anat a la perruqueria a posar-se noves extensions.

 

Auge i caiguda d’un nen prodigi

L’evolució de Bieber com a figura pública no va ser, encara que pogués ser previsible, menys xocant. Només van passar quatre anys entre el seu debut musical i l’arribada dels titulars preocupants, els flirtejos amb la marihuana, les baralles amb els paparazzis i les declaracions que obliguen a fer gabinet de crisi, com quan va etiquetar Ana Frank de potencial ‘belieber’.

 

El 2014 va ser arrestat per la policia de Miami i acusat de conduir begut, desacatament a l’autoritat i conducció sense llicència. Aquell mateix ‘annus horribilis’ va llançar ous a la casa d’un veí. O, encara més famosament, va xocar amb el seu quad contra un monovolum, incident en què l’acompanyava Selena Gomez.

 

 

Bieber va demanar perdó amb la seva millor eina: la música. A l’octubre del 2015 estrenava ‘Sorry’ (‘Ho sento’), començament d’una reconstrucció d’imatge que va continuar amb ‘Purpose’ (‘Propòsit’), àlbum madur i serè, amb grans cançons, el títol del qual respon al retrobat camí vital de Bieber. La font d’aquesta remodelació: la cristiandat.

 

Els últims anys, el cantant ha assistit a misses de la megaesglésia Hillsong, sobretot a Nova York, però també en altres parts dels EUA i l’estranger. El pastor de les estrelles Carl Lentz es va ocupar de batejar-lo el 2014, després dir a Bieber que estava preparat per comprometre’s amb Déu. També important ha sigut el pastor Josh Mehl, gràcies al qual ara Bieber és, diu, “més bon home”, “més bon amic” i, ara, potser bon marit.  

 

 

Quan Justin va trobar Hailey

La història conjunta d’aquests enamorats es remunta a gairebé una dècada enrere, quan van coincidir al ‘backstage’ del programa ‘Today’ i ella no va saber fer gaire res més que estar amb els braços plegats. El pare de Hailey, Stephen, diu a Justin: “Hem estat disfrutant de la teva música”. Recupereu el gran moment a YouTube.

 

A finals del 2014 arriben els primers rumors, després que se’ls vegi junts (amb les Jenner i Kardashian) a l’església Hillsong de Nova York. Al desembre, Hailey ha de negar la relació. Però al cap d’un mes, Justin no té problemes a penjar una foto d’ells més que junts a Instagram. Passen els mesos i res queda clar. El febrer del 2016, Justin descriu Hailey en una entrevista de ‘GQ’ com “una amiga a qui fa petons”. Però l’agost d’aquell mateix any, deixa de seguir-la a Instagram. I hi ha un reguitzell de conquestes amb noms curiosos com Bronte Blampied i Baskin Champion. O una nova etapa amb Selena Gomez, després que aquesta hagi tallat amb The Weeknd.

 

¡És oficial! 

Fins al març passat, Justin estava amb Selena. Poc després, i suposem que després de tornar a seguir-la a Instagram, es reunia amb Hailey, que al maig assegurava a ‘The Times’ que tornaven a avenir-se "després de passar molt temps sense ser amics". Al juny ja no amagaven res i penjaven fotos junts, però va ser Stephen Baldwin el primer a confirmar el compromís a les xarxes. ¿Però que coi…? Va deixar anar un llarg discurs a Twitter que es va veure obligat a esborrar, segurament després d’una bronca intensa de la seva filla.

 

¿Com s’atrevia Stephen a treure ‘favs’ i protagonisme als principals implicats? Baldwin va arrasar expressant la seva "gratitud" en un tuit. Bieber, d’altra banda, va fer història dissertant sobre la seva fe cristiana en un llarg peu de foto a Instagram. Deia, per exemple (respecto puntuació): “Prometo conduir la nostra família amb honor i integritat deixant que Jesús ens guiï a través del seu Esperit Sant en tot el que fem i cada decisió que prenguem”.

 

Notícies relacionades

A més, aprofitava per conjugar religió amb numerologia: “El ‘timing’ diví és literalment perfecte, ens vam prometre el setè dia del setè mes, el número set és el número de la perfecció espiritual, és veritat ¡MIREU-HO A GOOGLE!”. Redempció perfecta.

 

Temes:

Justin Bieber