Anàlisi completa

Tamames posa a la venda el seu discurs com a candidat a la moció de censura

El llibre es va posar a la venda a través d’Internet per un preu de 4,74 euros aquest mateix dimecres, hores després que el Ple del Congrés rebutgés la seva moció amb només 53 vots a favor, 201 en contra i 91 abstencions

Tamames posa a la venda el seu discurs com a candidat a la moció de censura
1
Es llegeix en minuts

L’economista Ramón Tamames ha posat ja a la venda el discurs que va pronunciar al Congrés aquest dimarts com a candidat a la moció de censura proposada per Vox i que ofereix en format electrònic sota el títol de ‘Por una España de todos: Nuestro mejor futuro'.

El llibre es va posar a la venda a través d’Internet aquest mateix dimecres, poques hores després que el Ple del Congrés rebutgés la seva moció de censura amb només 53 vots a favor (els de Vox i el de l’exdiputat de Ciutadans Pablo Cambronero), 201 en contra i 91 abstencions.

Es tracta d’una edició en format electrònic editada per ‘JdeJ Editores’ i que es ven per un preu de 4,74 euros. Ofereix la versió «última i completa» del discurs pronunciat per Tamames davant el Ple del Congrés el dia 21 de març.

Notícies relacionades

«Una anàlisi completa per a la renovació de la vida política i social, és a dir, el nostre millor futur», presenta l’editorial sobre un text que diu que s’ha elaborat «des d’una visió independent, amb gran riquesa de dades que conformen una anàlisi crítica, valenta i esperançada per a la reconstrucció d’Espanya on tots tinguem cabuda».

A més, inclou un pròleg inèdit escrit pel mateix Tamames en el qual explica i resumeix els punts fonamentals del seu discurs. Durant el debat al Congrés, l’economista ja va dir que tenia una vintena de versions de la seva intervenció que tenia previst ordenar i publicar en les pròximes dates.