Partit Popular

Feijóo tira de ‘vella guàrdia’ i revela la nova estructura de Génova en ple congrés d’Ayuso

González Pons tindrà al seu equip l’exeurodiputat i germà d’Ana Mato com a responsable de Política Internacional 

El PP revela part de l’estructura pendent mentre se celebra la taula de presidents autonòmics en el congrés d’Ayuso

Feijóo tira de ‘vella guàrdia’ i revela la nova estructura de Génova en ple congrés d’Ayuso
1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban

Feia setmanes que el PP esperava conèixer els nomenaments de la nova cúpula dissenyada per Alberto Núñez Feijóo que acompanyaran els vicesecretaris designats en el congrés nacional de Sevilla. I ha sigut durant la tarda d’aquest divendres, en ple congrés del PP de Madrid i quan Alfonso Rueda, nou president de la Xunta de Galícia, inaugurava la taula de presidents autonòmics, quan s’han revelat els primers noms.

Fonts de Génova revelen que Esteban González Pons, responsable de Política Institucional i encarregat de les competències de Justícia, Defensa i Política Constitucional, tindrà Gabriel Mato (exeurodiputat amb llarga trajectòria a Brussel·les i germà d’Ana Mato, exministra de Sanitat) a la secretaria de Política Internacional. A més, el vicesecretari d’Organització, Miguel Tellado, comptarà amb el gallec Antonio Rodríguez Miranda com a secretari executiu del PP a l’Exterior (actualment responsable d’Immigració a la Xunta) i Carmen Fúnez (que va ser president de NNGG el 2004) estarà al capdavant de l’àrea d’Acció Electoral.

Notícies relacionades

Finalment, l’exalcalde de Guadalajara, Antonio Román, s’integrarà a l’equip de Pedro Rollán, vicesecretari de Política Autonòmica, com a secretari executiu de Política Municipal i Grans Ciutats. 

Són els primers secretaris que han transcendit. Encara queda bona part de l’estructura per conèixer, especialment les àrees econòmiques, que els vicesecretaris tenen previst proposar dilluns en el comitè de direcció i que quedaran aprovats. L’avenç de l’estructura va coincidir amb un dels moments clau del congrés d’Isabel Díaz Ayuso, tot i que a Génova van assegurar que el moment triat té a veure que aquest dissabte serà el discurs principal de la madrilenya i diumenge serà el dia del congrés del PP de Galícia. És a dir, que no hi havia més moments possibles.