Cimera del clima

Aragonès es reuneix a Glasgow amb la primera ministra d’Escòcia

El president inicia a la COP26 la seva gira internacional que seguirà la setmana vinent amb una visita a la seu de la Unesco a París

Aragonès es reuneix a Glasgow amb la primera ministra d’Escòcia

Rubén Moreno

1
Es llegeix en minuts

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha reunit aquest diumenge amb la primera ministra d’Escòcia, Nicola Sturgeon, en el marc de la primera jornada del seu viatge oficial a Glasgow per participar en la Cimera del Clima, segons ha anunciat el Govern a la xarxa social Twitter.

Notícies relacionades

Aragonès es veurà també amb la secretària de Cultura, Turisme i Afers Exteriors, Fiona Hyslop; l’alcaldessa de Glasgow, Eva Bolander, i el primer tinent d’alcalde, David McDonald, i farà una intervenció en la conferència anual del Partit Nacional d’Escòcia (SNP), segons recull Efe. A més, també està prevista una trobada amb representants del món acadèmic escocès per intercanviar impressions sobre el moment econòmic i polític en què estan immerses Catalunya i Escòcia.

El president inicia, així, amb la visita a la COP26 d’aquell cap de setmana la seva agenda internacionalque continuarà la setmana vinent amb la visita a la seu de la Unesco, l’organisme de les Nacions Unides dedicat a la ciència, l’educació i la cultura, ubicat a París.