Alerta a l’illa canària

Sánchez vola a les Canàries per seguir de prop l’evolució de l’erupció a La Palma

  • El president del Govern tenia previst volar aquest diumenge a Nova York per assistir a l’Assemblea General de l’ONU

Sánchez vola a les Canàries per seguir de prop l’evolució de l’erupció a La Palma

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern central, Pedro Sánchez, es desplaça aquest diumenge a les Canàries per conèixer sobre el terreny la situació provocada per l’erupció volcànica a l’illa de La Palma, segons ha anunciat el mateix cap de l’Executiu en un missatge de Twitter.

«Em dirigeixo en aquests moments cap a les Canàries, davant l’evolució sísmica, per conèixer de primera mà la situació a La Palma, la coordinació del dispositiu i els protocols activats», ha explicat Sánchez al seu tuit.

Notícies relacionades

El president del Govern tenia previst volar aquest diumenge a Nova York per assistir a l’Assemblea General de l’ONU, però l’erupció ha obligat a posposar aquest viatge. El seu discurs davant el plenari està agendat per a dijous a la tarda.

L’espai aeri de La Palma continua obert, tot i que el gestor de la navegació aèria a Espanya, Enaire, ha recomanat a les aerolínies no operar de moment vols a l’illa. L’erupció va començar cap a les 15.15 hores a l’entorn de Cabeza de Vaca, al municipi d’El Paso, dins del complex de la Cumbre Vieja.