Mobilitat

L’AMB inclou les parades a demanda a la línia N13 de NitBus al seu pas per Cornellà

L’objectiu és crear alternatives de mobilitat i impulsar el canvi d’hàbits

L’AMB inclou les parades a demanda a la línia N13 de NitBus al seu pas per Cornellà
1
Es llegeix en minuts

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ampliarà a partir d’aquest divendres el servei de parades intermèdies a demanda del NitBus i l’incorpora a la línia N13 al seu pas per Cornellà (Baix Llobregat).

D’altra banda, s’ha impulsat una zona d’aparcament a prop de l’intercanviador de Cornellà per afavorir l’ús de transport públic. «Des de l’AMB continuem expandint la xarxa metropolitana d’aparcaments d’intercanvi», va explicar el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda.

Park & ride

El dilluns que ve, 20 de setembre, l’AMB, l’Ajuntament de Cornellà i el centre comercial Llobregat Centre posaran en marxa el Park & ride ubicat a l’interior del centre comercial i a prop de l’intercanviador de Cornellà, amb un total de 100 aparcaments, que permetran deixar el vehicle i passar al transport públic amb més facilitat. Aquest serà el primer aparcament d’intercanvi metropolità situat fora de la via pública.

Notícies relacionades

La ubicació d’aquest Park&ride és «estratègica», ja que facilita l’intercanvi modal del vehicle privat al transport públic al trobar-se pròxim a la parada d’autobusos metropolitans (67, 68, 94, 95, L52, L74, L75, L77, L82, L85, N13 i N14), el tramvia, el metro i rodalies. El nou aparcament funcionarà de dilluns a divendres laborables de set i mitja del matí a les onze de la nit, d’acord amb l’horari comercial.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO