L’Onze de Setembre

Mapa del recorregut de la manifestació de la Diada de Catalunya 2021

  • L’entitat independentista recupera la mobilització clàssica i aposta per allargar la protesta fins al quart aniversari de l’1-O

  • Els detalls de la convocatòria: Així serà la concentració

La manifestación de la Diada será doble y se celebrará también el 1-O

La manifestación de la Diada será doble y se celebrará también el 1-O / Quique García (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ANC escalfa motors per tornar als carrers l’Onze de Setembre Una protesta que començarà a Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya i que s’allargarà de l’1 d’octubre al 3 d’octubre del 2021, coincidint en cap de setmana, sota el mateix lema: «Lluitem i guanyem la independència».

Notícies relacionades

El dia 11 de setembre se citen a Barcelona, en una manifestació centralitzada que començarà al carrer de Pau Claris (a prop de la plaça d’Urquinaona, epicentre de les protestes després de la sentència del procés), baixarà per la Via Laietana, girarà per l’avinguda del Marquès de l’Argentera i arribarà a les portes de l’Estació de França, on se celebrarà l’acte polític. Finalment, per evitar aglomeracions, l’entitat independentista ha descartat acabar la marxa al parc de la Ciutadella, a les portes del Parlament de Catalunya, com estava previst inicialment.

L’objectiu de la manifestació clàssica ideada per a aquest any és que la mobilització s’estenguin fins al quart aniversari del referèndum per «transmetre que només lluitant aconseguirem la independència». L’entitat busca recuperar el pols als carrers per reivindicar «el mandat de l’1-O» i la via unilateral per aconseguir la desconnexió de Catalunya de la resta de l’Estat.