Pols entre administracions

El Govern assegura que no va ser convidat a la presa de possessió d’Ayuso

  • L’única presència de l’Executiu en l’acte va ser la de la delegada a la Comunitat de Madrid

  • Ayuso, vitamina per al PP

El Govern assegura que no va ser convidat a la presa de possessió d’Ayuso

EFE / ZIPI

1
Es llegeix en minuts

El Govern ha justificat la seva absència en la presa de possessió de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per no haver rebut cap invitació per estar present en aquest acte.

Díaz Ayuso ha pres possessió aquest dissabte del seu càrrec en un acte celebrat a la seu del Govern regional i acompanyada del president del PP, Pablo Casado, i de tots els presidents autonòmics del partit.

Davant l’absència d’algun membre del Govern, la Moncloa ha explicat que no hi van anar per no haver «rebut cap invitació per participar en aquest important acte institucional».

Notícies relacionades

«Aquesta invitació prèvia és habitual en aquestes cerimònies, cosa que en aquesta ocasió no ha passat», s’assegura des de la Moncloa. Recorda a més que l’Executiu de Pedro Sánchez ha estat representat per la delegada del Govern, Mercedes González.

«El Govern felicita la presidenta madrilenya per l’inici del seu nou mandat, que s’allargarà fins a les futures eleccions del maig del 2023, i expressa el seu desig de cooperar en tot el que calgui per aconseguir el desenvolupament i benestar més gran de la Comunitat de Madrid i les seves ciutadanes i ciutadans», ha afegit.