Sondeig demoscòpic de juny

El PSOE treu 3,5 punts al PP en plena polèmica pels indults del procés

  • Es presenta dos dies després que Tezanos comparegués al Congrés davant les peticions perquè dimiteixi o sigui destituït

El PSOE treu 3,5 punts al PP en plena polèmica pels indults del procés
1
Es llegeix en minuts

El PSOE de Pedro Sánchez ja només treu 3,5 punts en estimació de vot al PP de Pablo Casado, segons el baròmetre del CIS del mes de juny. El treball de camp del sondeig del Centre d’Investigacions Sociològiques publicat aquest divendres es va realitzar en plena polèmica pels indults als condemnats pel procés independentista del referèndum il·legal de l’1 d’octubre del 2017. En aquest estudi demoscòpic, els socialistes perden un punt respecte a l’anterior sondeig.

Document

Notícies relacionades

L’enquesta de maig, després de les eleccions autonòmiques a la Comunitat de Madrid, va situar el PSOE en la seva cota mínima de la legislatura i va reduir a només 4,5 punts la distància sobre el PP, que va pujar gairebé tres punts. És més, la suma de PP, Vox i Ciutadans superava en quatre punts el suport dels partits del Govern de coalició.

El baròmetre es presenta dos dies després que el president del CIS, José Félix Tezanos, comparegués davant el Congrés enmig de les peticions plantejades per l’oposició perquè presenti la seva dimissió o sigui destituït, i fins i tot que s’obri una investigació a l’organisme que dirigeix.

Temes:

CIS