Immigració

Grande-Marlaska nega que els successos a Ceuta siguin una crisi migratòria

  • El ministre afirma que es tracta d’una «situació sostinguda en el temps i amb caràcter extraordinari»

Grande-Marlaska nega que els successos a Ceuta siguin una crisi migratòria
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, va sostenir aquesta nit que el que ha passat a Ceuta «no és una crisi migratòria, és una situació sostinguda en el temps i amb caràcter extraordinari». Així ho va manifestar en una entrevista en el programa ‘24 horas’ de RNE, on va assegurar que el Govern «no permetrà» cap atac a les fronteres de Ceuta.

Grande-Marlaska va afirmar que la situació a Ceuta és «molt més tranquil·la», que han «enfrontat uns esdeveniments extraordinaris que no haurien d’haver passat» i va agrair «la feina dels cossos i forces de seguretat, la cooperació amb les Forces Armades i amb la resta de l’administració civil i de les associacions».

Notícies relacionades

El ministre va comentar que molts ciutadans marroquins han decidit retornar al seu país i que ara es tracta de garantir el benestar dels col·lectius vulnerables i els menors.

Segons el parer del ministre d’Interior «des del minut u hem pres les mesures necessàries i precises» i va considerar «necessari» «deixar la diplomàcia treballar» i «oblidar al més aviat possible el que no hauria d’haver passat mai».