Moviments a la dreta

Arrimadas respon a Casado: «Ni em venc per un càrrec ni Ciutadans està en venda»

Arrimadas respon a Casado: «Ni em venc per un càrrec ni Ciutadans està en venda»
1
Es llegeix en minuts

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha negat aquest dimarts que hagi parlat amb el líder del PP, Pablo Casado, sobre la possibilitat d’ocupar un càrrec a canvi d’integrar l’estructura de la formació taronja al Partit Popular, i ha remarcat que ni «Ciutadans no està en venda» ni ella es ven per un càrrec. 

Arrimadas ha respost així, en una entrevista a RNE, al ser preguntada per l’oferta que, segons Pablo Casado, li va fer l’estiu passat perquè fos la portaveu del PP al Congrés dels Diputats a canvi que Ciutadans s’integrés al seu partit. 

«Nosaltres mai hem parlat de càrrecs, però, tot i que m’ho hagués dit, Ciutadans no està en venda, ni jo em venc per un càrrec», ha conclòs la dirigent de Cs, abans de censurar el fet que hi hagi partits i líders que estiguin «obsessionats» pels càrrecs, no en els projectes. 

La batalla madrilenya

D’altra banda, Arrimadas ha apostat per «reeditar» el pacte de Govern a la Comunitat de Madrid després de les eleccions del 4 de maig, per considerar que l’Executiu de coalició «funcionava molt bé» i «era un bon govern». 

Notícies relacionades

Ha recordat que les conselleries d’Economia, Ocupació, Turisme, Transports, Cultura i Polítiques Socials, totes àrees «bàsiques» dels governs, les dirigien Ciutadans, per això ha reivindicat la tasca feta a la Comunitat de Madrid en els últims anys. 

També ha descartat la possibilitat d’un govern amb el PSOE després que aquest dilluns la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, anunciés la intenció del Govern d’apujar els impostos a Madrid, entre els quals el de patrimoni, successions i donacions. En aquest punt, ha acusat el candidat socialista a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, de «mentir» per dir que no apujaria els impostos a la regió. «A Gabilondo l’han enxampat amb el carro del gelat», ha apuntat.