Debat d’investidura del candidat republicà al Parlament

Alejandro Fernández (PP): «Catalunya segueix en mans de la CUP»

  • El diputat popular assumeix el seu paper d’última força però defensa que les seves idees són «necessàries»

Alejandro Fernández (PP): «Catalunya segueix en mans de la CUP»
1
Es llegeix en minuts
Fidel Masreal
Fidel Masreal

Periodista

Especialista en política i salut mental

ver +

El portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, va advertir al candidat a la investidura, Pere Aragonès, que pot tenir la mateixa sort que l’expresident Artur Mas pel seu preacord amb la CUP. «Ara van contra vostès, senyor Aragonès», va apuntar Fernández en un discurs que va iniciar assumint el paper minoritari del seu partit a la Cambra, amb només tres escons, però malgrat el qual va mantenir que les seves idees «continuen sent necessàries» i «el temps ens donarà la raó».

Notícies relacionades

El diputat popular va criticar el procés però s’hi va centrar en bona part d’un discurs en què va dir que Catalunya continua «igual, exactament igual de malament» en un «bucle infinit autoreferencial on no s’avança un sol pas però on es destrueixen absolutament totes les altres coses en nom de la independència». Fernández es va queixar que la CUP li marqui l’agenda socioeconòmica a Aragonès, i va criticar al candidat la «decadència» econòmica de Catalunya.

Aragonès, en la seva rèplica, va remarcar que les eleccions han dibuixat una majoria d’esquerres i independentista a Catalunya.