García Egea diu que «mig Govern» d’Espanya està «cremant contenidors»

  • El número dos del PP veu l’Executiu com una «piconadora» sobre els hotelers, els autònoms i les mares treballadores

García Egea diu que «mig Govern» d’Espanya està «cremant contenidors»
1
Es llegeix en minuts

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha dit aquest dissabte que el Govern de coalició presidit per Pedro Sánchez és una «piconadora» sota la qual hi ha els hotelers, els autònoms, mares treballadores i que Pablo Iglesias «marca el camí contra el somni de milers d’espanyols». «No pot ser que mig Govern d’Espanya estigui cremant contenidors i l’altre mig en silenci», ha afirmat. Es referia als disturbis als carrers després de l’empresonament de Pablo Hasél i la tardança del dirigent morat Pablo Echenique a condemnar explícitament la violència després d’haver donat el seu recolzament «als joves antifeixistes» que, segons la seva opinió, demanaven «justícia i llibertat d’expressió als carrers».

Al congrés del PP de Granada, García Egea ha censurat que l’Executiu defensi més un raper que un hoteler, «la gent que crema contenidors que aquells que s’aixequen tots els matins per pagar la quota d’autònoms».

Notícies relacionades

Per això, ha demanat per al PP una «oportunitat» per poder governar, ja que allà on els la donen la formació «no falla», si bé ha recordat que l’única opció possible quan arribi el moment serà elegir entre Sánchez o Pablo Casado, l’«únic capaç» de fer front a l’actual president.

Un any de l’esclat de la pandèmia

El número dos dels populars ha afirmat que el pròxim dilluns, 8-M, dia internacional de la dona, es complirà un any des que el president «es preparava» per a aquella jornada mentre que «altres països ho feien per a la pandèmia». «Estaven mirant les enquestes i no les alertes sanitàries», ha lamentat García Egea.