Nova legislatura

Carrizosa afirma que el PSC no té possibilitat de liderar ni el Govern ni el Parlament

  • El líder de Ciutadans a Catalunya critica que l’independentisme vulgui governar a costa de l’economia

1
Es llegeix en minuts

El lider de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, considera que la candidatura de Salvador Illa a la presidència de la Generalitat i la d’Eva Granados a la presidència del Parlament no tenen «cap possibilitat» de prosperar. Tot i així, en declaracions davant els mitjans aquest dissabte a Salou (Tarragona), ha reiterat que donaria suport abans a un president del Govern «constitucionalista» que independentista i que té converses periòdiques amb Illa, que aquest dissabte ha reiterat la voluntat del PSC d’aspirar a la presidència dels dos òrgans de govern de Catalunya

Carrizosa, a més, ha destacat que l’independentisme pretén formar govern a costa de la «vida econòmica» de Catalunya i s’ha alertat sobre les «imposicions» que la CUP i els comuns volen posar sobre la taula per facilitar o participar del pròxim Govern. «Exigim al Govern que es deixi d’imposicions d’aquells que no volen que l’economia millori, que estan per altres coses. Que no caiguin en la trampa que preparen els antisistema», ha dit.

En concret s’ha referit al projecte del Hard Rock a Tarragona, mal vist per comuns i la CUP però que segons el parer de Cs seria positiu perquè ajudaria a «desestacionalitzar» el turisme i generar ocupació, entre altres qüestions. 

Ha defensat que «un Govern responsable hauria d’anteposar l’economia a les consideracions i prejudicis polítics» i lluitar pel projecte que podria desestacionalitzar el turisme. «Exigim al Govern que no caigui en la trampa que preparen aquests antisistema. La CUP és tòxica per a l’economia, igual que ho és per a l’ordre públic», ha afegit.

La visita del Rei

Carrizosa també ha criticat que el Govern no assistís a la visita aquest divendres de Felip VI i el president del Govern, Pedro Sánchez, a la fàbrica de Seat a Martorell (Barcelona).

Notícies relacionades

«Ens sembla intolerant, perquè el Govern fa prevaler la confrontació amb el món empresarial», ha dit, i l’ha acusat literalment d’estar mediatitzat pels possibles pactes amb la CUP i els comuns per formalitzar un Govern.

També ha dit que les concentracions programades per celebrar el 8-M a Barcelona «dibuixen un sentit sectari i monopolístic del qual fa gal·la l’esquerra catalana i espanyola». En canvi, els actes telemàtics que Cs han proposat pel Dia de la Dona seran «tolerants, inclusius» i amb un feminisme obert i sense imposicions, ha defensat.

Temes:

Ciutadans