DECISIÓ JUDICIAL

Empresonat un dels detinguts a Barcelona en els disturbis per Hasél

Llibertat amb càrrecs per a la majoria dels arrestats a la capital catalana i a la resta de ciutats on s’han produït aldarulls

Empresonat un dels detinguts a Barcelona en els disturbis per Hasél
1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Jutjat d’Instrucció 4 de Barcelona, en funcions de guàrdia, ha ordenat l’ingrés a la presó d’un dels detinguts durant els aldarulls ocorreguts dimecres a Barcelona durant unes protestes per l’empresonament de Pabol Hasél i ha acordat la llibertat provisional per a sis més, amb obligació de compareixences quinzenals al jutjat. La causa està oberta per delictes de desordres públics, danys, atemptat i lesions.

Els Mossos, així mateix, ha traslladat al jutjat de guàrdia de Lleida set arrestats més pels incidents ocorreguts dimarts passat durant unes protestes per l’empresonament del raper. La magistrada ha acordat la seva llibertat provisional amb obligació de compareixences al jutjat sempre que siguin requerides. Estan acusats d’un delicte de desordres públics. A Vic, el jutge també ha deixat en llibertat tres detinguts més pels aldarulls de dimarts i que han declarat a través de videoconferència des de la comissaria.

Temes:

Pablo Hasél