Eleccions catalanes

Aquestes són les imatges del quart dia de campanya per al 14-F

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mentre ERC s’acarnissa amb la seva campanya catalana amb el PSC, a la Cambra baixa el PSOE recolzava una moció dels republicans per tornar a reunir la taula de diàleg just després de les eleccions del 14-F. El candidat del PSC, Salvador Illa, va beneir també reprendre les trobades.

Notícies relacionades

La CUP, per la seva banda, qüestiona la idoneïtat de la cap de llista de JxCat, Laura Borràs, com a candidata a la presidència de la Generalitat pel fet d’estar sent investigada per un cas de presumpta corrupció. Un extrem que també qüestiona ERC: el seu líder, Oriol Junqueras, ha assenyalat que si «Laura Borràs fos militant d’ERC se li requeriria que deixés de ser candidata».

I mentre Ciutadans i el PPC es tiren els trastos entre ells, donant per liquidat l’idil·li de les eleccions anteriors, i Junts per Catalunya ha fet públic el seu programa electoral, presidit per la promesa d’«activar» la DUI si l’independentisme supera el 50% dels vots el pròxim 14 de febrer, més de 9.000 persones han recorregut la seva elecció com a membres d’una mesa electoral.