ENTREVISTA

El president Pedro Sánchez, a EL PERIÓDICO

El líder socialista protagonitza una entrevista amb aquest diari la setmana en què, amb els pressupostos, s’ha garantit un mandat de quatre anys

El president Pedro Sánchez, a EL PERIÓDICO
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern,Pedro Sánchez, aquest cap de setmana apareix a les pàgines digitals i impreses deEL PERIÓDICO, completant amb aquestaentrevistade màxim interès una setmana rellevant en el fons i en la forma per a aquest diari, que ha apostat per un redisseny integral de les seves plataformes principals per fer entendre més i millor continguts de màxima qualitat.

En aquest context, Sánchez repassarà al detall l’actualitat per als nostres lectors: la pandèmia, la seva evolució i les perspectives que obre la vacuna; la conjuntura política i econòmica amb què es tanca el 2020 i amb què s’afronta el 2021; la convivència amb Podem a La Moncloa o les expectatives sobre una Catalunya a punt de posar un peu en terreny electoral són algunes de les qüestions analitzades.

S’ha de destacar que dijous passat, el cap de l’Executiu, que comparteix govern de coalició amb els morats, ha aconseguit tirar endavant uns nous comptes públics en el Parlament amb el recolzament, ni més ni menys, d’una desena de grups parlamentaris. Aquest fet té rellevància política, econòmica i social i sens dubte suposa un punt d’inflexió en una legislatura marcada a foc per la Covid-19 i la polarització política.

Tensions internes, reformes econòmiques

Notícies relacionades

Pedro Sánchez, a través de la seva entrevista amb el director de EL PERIÓDICO,Albert Sáez, entra de ple a explicar què significa per a ell i què espera de l’aliança política que ha aconseguit forjar recentment en el Congrés, a més de narrar com veu les tensions amb l’equip de Pablo Iglesias en el gabinet governamental o com viu les crítiques internes que li arriben sobre aquesta cohabitació.

Els seus plans per transformar Espanya en un moment crític amb els fons europeus o per ajudar alguns sectors especialment perjudicats, formen part de les seves respostes, així com la seva decisió última entorn d’algunes de les grans reformes anunciades en el seu discurs d’investidura. Tot això, com a afegit en un ‘cara a cara’ en què el president fa un recorregut per la gestió del coronavirus, posa sobre la taula les causes que ell creu que han fet d’aquest país un amb enormes xifres de víctimes i s’endinsa en com creu que han de ser l’imminent Nadal per evitar la temuda tercera onada.