FUNDADOR DEL PARTIT

Xavier Pericay estripa el carnet de Cs: «Ha estat bonic mentre ha durat»

El fundador del partit abandona definitivament la formació després d'haver anunciat la dimissió de tots els seus càrrecs fa més d'un any

xavier pericay

xavier pericay

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dels fundadors de CsXavier Pericay, ha decidit estripar definitivament el carnet del partit. El filòleg es dona de baixa de la formació tot i que fa més d’un any que no ocupa cap càrrec.

El juliol del 2019 va anunciar la seva dimissió com a responsable de l’àrea d’educació i portaveu al parlament balear, i va atribuir la seva marxa a «qüestions de funcionament intern» del partit. Pericay havia recolzat al sector crític durant les primàries en què Inés Arrimadas va sortir elegida després de la marxa d’Albert Rivera  i va defensar durant la campanya propostes per millorar la democràcia interna en recolzament de l’altre candidat, Francisco Igea.

Notícies relacionades

Pericay ha donat a conèixer la seva decisió en un missatge publicat en el seu perfil oficial de Twitter, en el qual ha expressat que «ha estat bonic mentre ha durat» al costat d’una captura de pantalla de la tramitació de la seva baixa.

En declaracions a Europa Press, Pericay ha afirmat que «és una decisió que no es produeix per res en concret, sinó que es deu a un cúmul de circumstàncies». Tot i que ha reconegut que «es pot dir que el detonant va ser la votació de dijous al Congrés, on es debatia el nou estat d’alarma». Una votació en la qual s’ha de recordar que Cs va votar a favor. «Quan un no està d’acord amb les decisions que pren el partit no té cap sentit continuar afiliat», ha conclòs.

Temes:

Ciutadans