missatges d'odi

Detingut a Terrassa un internauta per apologia gihadista

La detenció és fruit de la investigació que va començar fa un any quan es va detectar que l'home utilitzava les xarxes socials per publicar fotografies i vídeos amb missatges en favor la lluita armada

whatsapp image 2020- car 1200

whatsapp image 2020- car 1200

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha detingut a Terrassa (Barcelona) un internauta marroquí que portava a terme apologia gihadista i llançava missatges d’odi a través de les xarxes socials contra minories. 

La detenció és fruit de la investigació que va començar fa un any quan es va detectar que el detingut utilitzava les xarxes socials per publicar multitud de fotografies i vídeos amb missatges en favor la lluita armada i el gihad violent. 

Així mateix, difonia altres publicacions amb un marcat caràcter antisemita, informa la Direcció General de la Policia. 

Els investigadors van constatar que aquesta activitat d’apologia gihadista era continuada, per la qual cosa davant el perill que l’investigat arribés a un avançat estat de radicalització i passés a una fase operativa es va procedir al seu arrest. 

Notícies relacionades

La detenció ha sigut feta per agents de la Brigada Provincial d’Informació de Barcelona i de la Brigada Local d’Informació de Motril (Granada), sota la coordinació de la Comissaria General d’Informació. 

S’emmarca en les diligències prèvies desenvolupades sota la instrucció del Jutjat Central d’Instrucció número 1 de l’Audiència Nacional i la supervisió i coordinació de la Fiscalia d’aquest òrgan.