11è CONTAGI AL CONGRÉS

La diputada d'ERC Montserrat Bassa, ingressada per coronavirus

jmexposito48259814 el l der d erc  oriol junqueras  amb la diputada montse mass200329215659

jmexposito48259814 el l der d erc oriol junqueras amb la diputada montse mass200329215659 / JAVIER BARBANCHO

1
Es llegeix en minuts
EP

La diputada d’Esquerra Republicana al Congrés Montserrat Bassa ha anunciat aquest diumenge que es troba ingressada des de dijous passat a l’Hospital de Figueres afectada pel coronavirus.

«Des de dijous nit estic ingressada per coronavirus després de sentir els símptomes», diu Bassa en un missatge al seu perfil de Twitter, on aprofita per agrair «de tot cor» la cura que li està donant el personal sanitari i per llançar un missatge de «calma, confiança i perseverança».

11è cas al Congrés

Notícies relacionades

Amb Bassa, germana de l’exconsellera de Treball i Assumptes Socials, Dolors Bassa, condemnada a 12 anys de presó per la seva implicació en el referèndum il·legal de l’1 d’octubre de 2017, són ja 11 els diputats que han comunicat haver sigut encomanats pel Covid-19.

Al positiu que va donar el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, a l’inici de la crisi sanitaris se li han anat sumant en les últimes setmanes altres diputats del seu partit, entre ells el seu president, Santiago Abascal; la vicepresidenta segona del Congrés i diputada del PP, Ana Pastor (tots dos ja recuperats) i la ministra d’Igualtat i diputada d’Unides Podem, Irene Montero, entre d’altres.