Coronavirus

Carmen Calvo rep l'alta hospitalària per Covid-19 i seguirà el confinament a casa

La vicepresidenta primera del Govern seguirà el tractament mèdic a casa

undefined52265295 la vicepresidenta primera del gobierno y ministra de la pres200212183853

undefined52265295 la vicepresidenta primera del gobierno y ministra de la pres200212183853 / Ricardo Rubio

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, ha rebut aquest dijous l’alta hospitalària, després que dimecres s’anunciés que havia donat positiu en el seu segon test per coronavirus.

L’equip mèdic que l’està tractant per Covid-19 considera que l’evolució del seu estat de salut  és positiva i no necessita mantenir l’hospitalització. En qualsevol cas, seguirà el tractament mèdic necessari al seu domicili, mantenint l’aïllament, segons fonts oficials.

El Govern ja va ordenar la desinfecció d’algunes dependències de la vicepresidència que dirigeix i d’algunes de les que utilitzen els conductors del complex de la Moncloa, col·lectiu on també s’han donat casos positius.

Pendents de Montero i Darias

Notícies relacionades

Calvo va ser la tercera integrant de l’Executiu contagiada, després de les ministres d’Igualtat, Irene Montero, i de Política Territorial, Carolina Darias. Totes dues s’estan recuperant a casa guardant quarantena, segons va dir aquest dimarts la portaveu del Govern, María Jesús Montero, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Montero i Darias van donar positiu el 12 de març, dies després d’haver participat en la multitudinària manifestació del Dia de la Dona a Madrid, el dia 8, a la capçalera de les quals hi havia la vicepresidenta Calvo i la dona del president Pedro Sánchez, Begoña Gómez, també encomanada amb el Covid-19.

Temes:

Carmen Calvo